Aνοδική χαρακτηρίζεται η πορεία της Soft One Technologies Α.Ε. και για το πρώτο εξάμηνο του 2009, επιβεβαιώνοντας την προτίμηση των ελληνικών επιχειρήσεων στο λογισμικό Soft1. Κατά το πρώτο εξάμηνο 2009, ο τζίρος αυξήθηκε 22%.


softoneΑξίζει να σημειωθεί ότι το 5% του τζίρου της SoftOne προέρχεται από τις διεθνείς εκδόσεις των προϊόντων της που έχουν εγκατασταθεί σε διάφορες Βαλκανικές, Μεσογειακές και άλλες χώρες (Κύπρο, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Σερβία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία και Μάλτα).


Ταυτόχρονα, η SoftOne αύξησε το πελατολόγιό της κατά 14% σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Απευθυνόμενη σε όλο το εύρος και τα μεγέθη των ελληνικών επιχειρήσεων, η εταιρία διαθέτει συνολικά μέχρι σήμερα 7.500 εγκαταστάσεις και περισσότερους από 26.000 χειριστές εφαρμογών Soft1, αντίστοιχα. Με ένα ισχυρό πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών που αποτελείται από 250 εταιρίες πληροφορικής, η SoftOne επιβεβαιώνει την ορθότητα των στρατηγικών της επιλογών και την ποιότητα των λύσεων της.


Βασικοί παράγοντες της σταθερά ανοδικής πορείας της εταιρίας είναι η προσήλωση στην ανάπτυξη καινοτόμων και ολοκληρωμένων εφαρμογών, η συνεπής εμπορική πολιτική και η υποστήριξη του Δικτύου Συνεργατών της καθώς και η δυνατότητα να προφέρει στους πελάτες εναλλακτικούς τρόπους απόκτησης και χρήσης του λογισμικού τους.


Οι πρωτοποριακές υπηρεσίες που εφαρμόζονται, η πλήρης αξιοποίηση του Internet (eServices), τα δυναμικά μοντέλα προ-παραμετροποίησης, καθώς και η τεχνολογία των προιόντων Soft1 (Soft1 100, 200, 300 και Soft1 ERP) αποδεικνύουν καθημερινά ότι η εταιρία προσφέρει στους πελάτες της πάγιο οργανωτικό πλεονέκτημα, αξεπέραστη ευελιξία και ουσιαστικό χαμηλό κόστος κτήσης και λειτουργίας.


Πέρα από τη βασική έκδοση που η SoftOne προτείνει στους πελάτες της, με βάση το Soft1 έχουν ανακοινωθεί ήδη περισσότερες από 150 κλαδικές, θεματικές ή τεχνολογικές λύσεις. Ακόμη, με ενσωματωμένα σενάρια business intelligence σε όλες τις εμπορικές της σουίτες, η SoftOne είναι αποφασισμένη να καταστήσει την εφαρμογή Soft1 γέφυρα των μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων προς τις τεχνολογίες business intelligence.


Ακολουθώντας τις διεθνείς εξελίξεις, η SoftOne είναι η πρώτη ελληνική εταιρία ανάπτυξης εμπορολογιστιικών εφαρμογών που προσφέρει το λογισμικό της ως υπηρεσία (SaaS). Προσφέροντας κατ’ αρχήν πρωτοποριακές υπηρεσίες για τη μηχανογράφηση των λογιστικών γραφείων και των ελεύθερων επαγγελματιών και ως software on demand μέσω Internet, συμβάλοντας έτσι σημαντικά στον εκσυγχρονισμό τους και στην εξοικονόμηση πόρων κάθε μορφής, η SoftOne είναι έτοιμη να προχωρήσει με μία αντίστοιχη υπηρεσία και προς όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις.