Η ζωή είναι αμέτρητες μικρές στιγμές. Ανατρεπτική, απρόβλεπτη, γεμάτη δυνατές συγκινήσεις, η ζωή είναι πολυδιάστατη, όπως ακριβώς το σενάριο των αγαπημένων μας τηλεοπτικών σειρών. Κάθε άνθρωπος «γράφει» το δικό του σενάριο.

Το FOX Life, το κανάλι που αντλεί έμπνευση από τη ζωή, διοργάνωσε μια βραδιά βασισμένη σε αληθινές ιστορίες, με τίτλο «The Scenario of Your Life», τη Δευτέρα 11 Ιουνίου, στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Στο «The Scenario of Your Life», έξι ξεχωριστοί άνθρωποι, ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, η δημοσιογράφος και συγγραφέας Κατερίνα Γιατζόγλου, ο ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου, ο σεναριογράφος Δημήτρης Αποστόλου, η ψυχολόγος Λίλυ Πέππου και ο γλύπτης Νίκος Φλώρος, αποκάλυψαν το συναρπαστικό σενάριο της ζωής τους, καθένας από τη δική του οπτική, προκαλώντας προβληματισμό, συγκίνηση αλλά και ταύτιση στο κοινό!

Πηγή έμπνευσης της βραδιάς ήταν οι μοναδικές σειρές του FOX Life, όπως This is Us, Grey’s Anatomy, Modern Family, Scandal Station 19, For The People και How to Get Away with Murder. Διαφορετικές σειρές, διαφορετικά σενάρια, διαφορετικοί πρωταγωνιστές, όλες με ένα κοινό παρονομαστή: την έμπνευση από την ίδια τη ζωή.

Το σκηνικό για τον κάθε ομιλητή ήταν μοναδικό, με την επιμέλεια του «Love-it» που πλαισίωσε τους έξι διαφορετικούς χαρακτήρες, σε ένα ομοιόμορφο concept. Στη συνέχεια ακολούθησε ένα καλοκαιρινό cocktail party στο rooftop του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, με inspiring tunes από τον «Best 92,6», όπου οι καλεσμένοι διασκέδασαν και μοιράστηκαν συναρπαστικές στιγμές με τους ομιλητές αντλώντας έμπνευση για νέα κεφάλαια στο σενάριο της ζωής τους!