Η Creative Technology Ltd ανακοίνωσε σήμερα ότι κατέκτησε για δεύτερη συνεχή χρονιά το αναγνωρισμένο European Hardware Award στην κατηγορία των καλύτερων ηχείων (Best Speakers) για το Sound BlasterX Katana, στην Computex 2018 στην Taipei., όπως είχε συμβεί και το 2017.

Η European Hardware Association διαχειρίζεται το θεσμό των European Hardware Awards που απαρτίζεται από εννέα από τα μεγαλύτερα και ανεξάρτητα sites τεχνολογίας (με θεματολογία ειδήσεων και κριτική) από όλη την Ευρώπη και με κοινό περισσότερων από 22 εκατομμυρίων οπαδών της τεχνολογίας. Ο θεσμός EHA διεξάγει ευρείας κλίμακας, λεπτομερή έρευνα, η οποία παρουσιάζεται σε εκδηλώσεις όπως το Computex και το DISTREE. Και είναι μια ετήσια επιλογή των καλύτερων hardware προϊόντων που διατίθενται στην ευρωπαϊκή αγορά – όπως τα έχει επιλέξει η ομάδα εμπειρογνωμόνων του – όπως και European Hardware Community awards.

Σχετικά με το Sound BlasterX Katana

Το Sound BlasterX Katana είναι το πρώτο UnderMonitor σύστημα ήχου στον κόσμο και συνοδεύεται από τον ισχυρότατο multicore audio DSP (Digital Signal Processor) της Creative, που αποδίδει εφάμιλλα με τις κορυφαίες κάρτες ήχου της Sound Blaster. Ο DSP έχει τη δυνατότητα να προβάλλει κρυστάλλινο ήχο υψηλής ευκρίνειας 24-bit χωρίς απώλειες που γεμίζει σφαιρικά το χώρο.

Η εξελιγμένη Tri-amplified σχεδίασή του με 5-drivers, αποτελείται από 2 up-firing midbass drivers, 2 high-excursion tweeters και ένα long-throw subwoofer, με αυτόνομη και ανεξάρτητη τροφοδότηση από ένα DSP-controlled ενισχυτή για ακριβή αναπαραγωγή ήχου σε κάθε τμήμα του ηχητικού φάσματος. O συνδυασμός του λογισμικού BlasterX Acoustic Engine με τον αποκωδικοποιητή Dolby Digital 5.1, δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να απολαμβάνουν επιβλητικό ήχο για παιχνίδια και ταινίες. Το κομψό σύστημα ήχου, κατασκευασμένο από ματ αλουμίνιο, διαθέτει επίσης ένα προγραμματιζόμενο σύστημα φωτισμού Aurora Reactive με 16,8 εκατομμύρια χρώματα.