Για πρώτη φορά, φέτος, η Epson λαμβάνει μέρος στη μεγαλύτερη έκθεση για τη Ναυτιλία, τα Ποσειδώνια 2018. Ο παγκόσμιος ηγέτης τεχνολογίας, με σημαντικές καινοτομίες στον τομέα της εκτύπωσης και της βιντεοπροβολής, θα βρίσκεται στο Metropolitan Expo, περίπτερο 1.551, από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018, παρουσιάζοντας τα πρωτοποριακά προϊόντα και τις μοναδικές λύσεις υπεροχής που καλύπτουν πλήρως και στοχευμένα τις ανάγκες χωρητικότητας και αυτονομίας του κλάδου της ναυτιλίας.

Στην έκθεση, η Epson πρόκειται να αναδείξει τα σημαντικά πλεονεκτήματα που προσφέρει η τεχνολογία inkjet στο άμεσα ενδιαφερόμενο κοινό των Ποσειδωνίων, προβάλλοντας τον εξαιρετικά μικρό όγκο αναλωσίμων που χρειάζονται οι εκτυπωτές τεχνολογίας inkjet, καθιστώντας τους τα ιδανικά προϊόντα για εξοικονόμηση χώρου και κόστους. Συγκεκριμένα, η εταιρεία, βάσει της πολυετούς τεχνογνωσίας της, εγγυάται υψηλής ποιότητας εκτύπωση ως και 85.000 σελίδων, χωρίς την ανάγκη αλλαγής αναλωσίμων, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αυτονομία για τα εμπορικά πλοία που βρίσκονται μεγάλα διαστήματα εν πλω και μακριά από τη βάση ή λιμάνια προορισμού. Επίσης, όλα αυτά πραγματοποιούνται με τη σφραγίδα της αξιοπιστίας της εγγύησης Epson, παγκοσμίως.

Συνολικά, η χρήση εκτυπωτών τεχνολογίας inkjet εξασφαλίζει μείωση κόστους εκτύπωσης κατά 50%, σε σύγκριση με την τεχνολογία laser, μείωση στην κατανάλωση ρεύματος έως 96%, στα απορρίματα έως 94%, ενώ στο συνολικό αποτύπωμα άνθρακα έως 92%.

Παράλληλα, στην έκθεση η Epson παρουσιάζει προηγμένα μοντέλα βιντεοπροβολέων με ευκρίνεια που εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες εκπαίδευσης και επαγγελματικών προβολών στους συνεδριακούς χώρους των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στη ναυτιλία.

Στο περίπτερο της Epson, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα πρωτοποριακά προϊόντα εκτύπωσης και βιντεοπροβολής. Συγκεκριμένα, παρουσιάζονται:

  • WorkForce Enterprise WF-C20590

Ο επαγγελματικός εκτυπωτής inkjet WorkForce Enterprise συνδυάζει την εξαιρετικά γρήγορη εκτύπωση με τη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σχεδιασμένος για την εκτύπωση μεγάλου όγκου σελίδων, αυτός ο φιλικός προς το περιβάλλον επαγγελματικός πολυλειτουργικός εκτυπωτής αποδίδει κορυφαία ποιότητα εκτύπωσης σε εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες 100 ppm, ενώ προσφέρει τη δυνατότητα εκτύπωσης έως 100.000 ασπρόμαυρες ή 50.000 έγχρωμες σελίδες, χωρίς να χρειαστεί να γίνει αλλαγή μελανιών.

  • WorkForce Pro WF-C869RDTWF

Πρόκειται για έναν αξιόπιστο επαγγελματικό MFP, 4 σε 1, εκτυπωτή με τεχνολογία PrecisionCore, και ελάχιστες ανάγκες παρέμβασης από το χρήστη. Αξιοποιώντας το εξαιρετικά υψηλής απόδοσης Replaceable Ink Pack System (RIPS) της Epson, το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει εκτύπωση 84.000 σελίδων χωρίς καμία αντικατάσταση αναλώσιμων.

  • WorkForce WF-100W

Ο πρώτος φορητός εκτυπωτής A4 της Epson, με τεχνολογία inkjet είναι ιδανικός για επαγγελματίες που χρειάζεται να εκτυπώνουν ανά πάσα στιγμή, καθώς λειτουργεί ασύρματα και φορτίζεται εν κινήσει μέσω USB. Διαθέτει ενσωματωμένη μπαταρία, οθόνη LCD, δυνατότητα διασύνδεσης Wi-Fi και Wi-Fi Direct®, καθώς και συμβατότητα με τις λειτουργίες Apple AirPrint1, Google Cloud Print και Epson iPrint2.

  • EB-696Ui

Ο βιντεοπροβολέας EB-696Ui αποτελεί πρωτοποριακή λύση για προβολή σε μεγάλη, κλιμακωτή οθόνη μεγέθους έως 100 ιντσών για την προβολή περιεχομένου Full HD. Με φωτεινότητα 3.800 lumen και ανάλυση Full HD WUXGA, ο EB-696Ui, προσφέρει ποιοτική προβολή ευκρινούς και καθαρής εικόνας από πολύ μικρή απόσταση με τις ελάχιστες σκιάσεις και αντανάκλαση.

  • LightScene EV-100

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι ένας νέος τύπος βιντεοπροβολέα, ο οποίος ενισχύει την παρουσία της Epson στον τομέα της σήμανσης και του φωτισμού. Ο EV-100, με τεχνολογία WXGA και φωτεινότητα 2.000 lumen, χάρη στην κομψή του σχεδίαση και το χαμηλό επίπεδο θορύβου, ενσωματώνεται με ευκολία στον περιβάλλοντα χώρο, ενώ μπορεί να λειτουργεί ως βιντεοπροβολέας ή προβολικό σύστημα χωρίς να αποσπά την προσοχή των θεατών από το θέμα.

Η Epson θα βρίσκεται στο περίπτερο 1.551, από τη Δευτέρα 4 Ιουνίου έως και την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018.

Εξασφαλίστε δωρεάν την κάρτα εισόδου σας από την επίσημη σελίδα της διοργάνωσης: http://posidonia-events.com/pages/registration-form/