Η Visa ανακοίνωσε την τριετή συνεργασία με την υπηρεσία κρατήσεων ξενοδοχείων, Bidroom. Η συνεργασία παρέχει σε όλους τους Ευρωπαίους κάτοχους καρτών Visa έξι μήνες ελεύθερη πρόσβαση στη συνδρομητική πλατφόρμα.

Στην ΕΕ, σχεδόν το ήμισυ (49%) των χρηστών του διαδικτύου έχουν κάνει κράτηση για διακοπές ή για το ταξίδι τους μέσω του Διαδικτύου. 

Καθώς όλο και περισσότεροι καταναλωτές απευθύνονται σε online ταξιδιωτικά γραφεία για να κλείσουν το ταξίδι τους, η Bidroom προσφέρει μια εναλλακτική μέθοδο για την εξεύρεση οικονομικά προσιτών διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχεία. Η πλατφόρμα παρέχει δυνατότητα κρατήσεων με 0% προμήθεια και ταυτόχρονα ζητά από τα ξενοδοχεία να παρέχουν στους χρήστες έκπτωση 5% – 25% σε σχέση με τις διαφημιζόμενες τιμές στις μεγάλες πλατφόρμες κρατήσεων ξενοδοχείων.

Οι κάτοχοι καρτών Visa στην Ευρώπη έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν στο visa.bidroom.com για να απολαύσουν έξι μήνες ελεύθερης πρόσβασης και να περιηγηθούν σε περισσότερα από 120.000 ξενοδοχεία και διαμερίσματα παγκοσμίως. Μετά από τη δοκιμαστική περίοδο των έξι μηνών, η πλατφόρμα είναι διαθέσιμη για τους Ευρωπαίους κατόχους καρτών Visa με ετήσια συνδρομή σε μειωμένη τιμή (EUR 29,50).

Καθώς η διάθεση για ταξίδια σε όλο τον κόσμο συνεχίζει να αυξάνεται, αναζητούμε πάντα νέους τρόπους για να διευκολύνουμε τα ταξίδια και να επιβραβεύουμε τους κατόχους καρτών μας. Είτε πρόκειται για εργασία, είτε για διακοπές, είτε για επίσκεψη σε φίλους και οικογένεια, είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε σε όλους τους κατόχους ευρωπαϊκών καρτών Visa πρόσβαση σε αυτή την εναλλακτική πλατφόρμα κρατήσεων“, τόνισε ο Mike Lemberger, Senior Vice President Products and Solutions, Visa στην Ευρώπη.

Η προσφορά της Bidroom στους Ευρωπαίους κατόχους καρτών Visa υποστηρίζεται από την πλατφόρμα Visa Developer https://developer.visa.com χρησιμοποιώντας API της Visa (Application Programming Interface) για την απλούστευση της διαδικασίας. Για εγγραφή στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των έξι μηνών, οι Ευρωπαίοι κάτοχοι καρτών Visa μπορούν να εισάγουν τον αριθμό της κάρτας τους στο visa.bidroom.com και να προχωρήσουν στην σελίδα εγγραφής.

Είμαστε υπερήφανοι που η Visa υποστηρίζει ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο, καλώντας τους να εκμεταλλευτούν την πλατφόρμα μας. Είναι ακόμα μια νίκη για τον κλάδο του τουρισμού. Η στρατηγική μας για την μη χρέωση προμηθειών στις κρατήσεις κάνει τα ταξίδια πιο προσιτά και αυξάνει τα έσοδα για τους ξενοδόχους, οι οποίοι με τη σειρά τους μπορούν να επικεντρωθούν στην παροχή υπηρεσιών για την ικανοποίηση των πελατών», δήλωσε ο Michael Ros, CEO της Bidroom.com.