Το καλοκαίρι είναι εδώ και ο προσωπικός μας χρόνος συνδυάζεται με απλές καθημερινές διαδικασίες κυρίως, εκτός των τειχών του σπιτιού μας. Βεράντα, κήπος, Internet, μόνοι ή με παρέα, είναι αρκετά για ένα χαλαρωτικό βράδυ.

Η αγαπημένη μας ταινία ή σειρά σε live streaming, chat με τους φίλους ή τον συνεργάτη, on line gaming, είναι μερικές μόνο από τις δραστηριότητες στον κήπο ένα καλοκαιρινό βραδάκι.

Μόνη απαίτηση το ισχυρό σήμα του WiFi. Με τα devolo powerline, η απαίτηση μετατρέπεται σε εγγύηση.

Ασθενές σήμα WiFi και οι λύσεις devolo

Η καθημερινότητα είναι πλέον εναρμονισμένη με τη συνεχή χρήση του Internet είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για προσωπική χρήση του. Πόσο μάλλον όταν έχουμε τη δυνατότητα να εκμεταλλευτούμε τον προσωπικό μας χώρο σε μια μεγάλη βεράντα ή έναν κήπο, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες. Από την άλλη πλευρά, όλοι λίγο πολύ έχουμε εξοικειωθεί με τα γνωστά προβλήματα χαμηλής ποιότητας σύνδεσης του WiFi, αφού ο router στην πλειοψηφία των περιπτώσεων βρίσκεται μέσα στο σπίτι, σε κάποιο δωμάτιο, με αποτέλεσμα να είναι μακριά από το σημείο το οποίο εμείς τον χρειαζόμαστε.

Η devolo, έχει να προτείνει λύσεις οι οποίες καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών κάθε χρήστη που θέλει να έχει ένα αξιόπιστο ασύρματο σήμα Internet. Λύσεις για γρήγορο και απρόσκοπτο Internet αφορούν τόσο σε hardware όπως η σειρά των powerline 1000 και 1200, με δυνατότητα μεταφοράς έως και 1200 Mbps, αλλά και λύσεις που συνδυάζουν το software όπως η τεχνολογία devolo WiFi Move.

WiFi Move Technology

Με την αυξανόμενη διάδοση των φορητών συσκευών, η ασύρματη πρόσβαση στο Internet γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στο περιβάλλον του σπιτιού και τώρα το καλοκαίρι και έξω από αυτό. Η devolo αναπτύσσει εδώ και χρόνια τις δικές της μοναδικές τεχνολογίες όπως την WiFi Move που εξασφαλίζει βέλτιστη ασύρματη κάλυψη μέσα σε λίγα μόλις λεπτά. Βασικό στοιχείο της τεχνολογίας, είναι ότι δημιουργεί πολλαπλά σημεία πρόσβασης που είναι απλά συνδεδεμένα από την πρίζα ρεύματος και τα οποία δημιουργούν ένα κοινό ασύρματο δίκτυο εντός και εκτός σπιτιού. Οι φορητές συσκευές επιλέγουν αυτόματα το ισχυρότερο σημείο πρόσβασης και συνδέονται απρόσκοπτα στο ασύρματο δίκτυο. Οι χρήστες μπορούν να κινηθούν ελεύθερα είτε μέσα είτε έξω από το σπίτι και να έχουν πάντα την καλύτερη ασύρματη λήψη σε οποιαδήποτε συσκευή.

Η εγκατάσταση WiFi Move γίνεται μέσω ενός app για smartphones και tablets (υποστηρίζει όλα τα λειτουργικά συστήματα) και χάρη στην εργονομική επιφάνεια χρήσης του η εγκατάσταση ολοκληρώνεται εύκολα, σε λίγα μόλις λεπτά. Όλες οι ρυθμίσεις ισχύουν αυτόματα για όλους τους προσαρμογείς, έτσι ώστε να αρκεί μία ρύθμιση για το σύνολο του δικτύου.

Απόσταση ασφαλείας ή ασφάλεια και από απόσταση; H απάντηση είναι devolo!

Πολλοί είναι οι χρήστες που επιθυμούν την επέκταση υφιστάμενων ασύρματων δικτύων έτσι η devolo ανέπτυξε ένα μοναδικό χαρακτηριστικό, για να διευκολύνει αυτούς τους χρήστες όσο περισσότερο γίνεται. Η επέκταση του ασύρματου δικτύου, πραγματοποιείται με ένα και μόνο κλικ και στη στιγμή δημιουργούνται ασύρματα hot spots σε κάθε διαθέσιμη πρίζα. Συσκευές, όπως smartphones, tablets και notebooks εναλλάσσουν την πρόσβασή τους στο ισχυρότερο πάντα ασύρματο σημείο πρόσβασης ανάλογα με το σημείο που βρίσκονται εντός ή εκτός του σπιτιού, στη βεράντα ή στον κήπο, ένα καλοκαιρινό βράδυ. Μάλιστα, όταν είστε με παρέα, το δίκτυο είναι ασφαλισμένο, οι μη επιθυμητοί χρήστες (π.χ. γείτονες, περαστικοί) παραμένουν εκτός και μπορείτε να δώσετε επιλεκτική πρόσβαση στους επισκέπτες σας. Με την ενσωματωμένη πρίζα που διαθέτουν οι adapters, δεν χάνουμε καμία πρίζα στο χώρο μας, ενώ να σημειώσουμε ότι οι συσκευές powerline της devolo ενσωματώνουν και αντιπαρασιτικό φίλτρο που βελτιστοποιεί τη μεταφορά δεδομένων. Τέλος, χάρη στην τεχνολογία devolo range+ αξιοποιούνται και οι τρεις γραμμές του κυκλώματος ρεύματος παράλληλα, για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις και μεγαλύτερη εμβέλεια.

Τώρα δεν έχετε κανέναν λόγω να διαμαρτύρεστε για χαμηλό ασύρματο δίκτυο στον κήπο, ή τη βεράντα σας.

devolo για όλες τις απαιτήσεις

Ο dLAN® 1200 triple+ είναι η νέα ναυαρχίδα της σειράς dLAN® από τον κορυφαίο κατασκευαστή της αγοράς, την devolo. Διατίθεται σε καταστήματα και online με συνιστώμενη τιμή λιανικής πώλησης συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ στα 79,90 ευρώ για έναν προσαρμογέα. Ένα πρακτικό Starter Kit, που αποτελείται από ένα dLAN® 1200+ και ένα προσαρμογέα dLAN® 1200 triple+, κοστίζει 149,90 ευρώ (συνιστώμενη τιμή λιανικής).

Η νέα σειρά των dLAN 1000 είναι επίσης διαθέσιμη. Το dLAN 1000 duo+, ως Starter Kit έχει συνιστώμενη λιανική τιμή η οποία κυμαίνεται στα 99,90 ευρώ και ως απλός προσαρμογέας στα 54,90 ευρώ. Tο νέο dLAN 1000 Mini Starter Kit, έχει προτεινόμενη λιανική τιμή στα 89,90 ευρώ και περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς. Αν θέλετε να επεκτείνετε ένα υπάρχον δίκτυο dLAN Powerline, η καλύτερη πρόταση για εσάς είναι η συσκευασία με έναν προσαρμογέα, ο οποίος προσφέρεται στη συνιστώμενη λιανική τιμή των 49,90 ευρώ. Συνολικά, μπορούν να λειτουργούν μέχρι και οκτώ προσαρμογείς σε ένα δίκτυο Powerline.

Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για όλους τους προσαρμογείς Powerline.