H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, προχώρησε στην δωρεά ηλεκτρονικού εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας στην RSF Hellas Εθελοντική Ομάδα Επικοινωνιών και Διάσωσης, αναγνωρίζοντας το σημαντικό της έργο.

Συγκεκριμένα η TPLink, προσέφερε mobile WiFi routers, WiFi Range Extenders και Cloud Cameras, τα οποία θα παρέχουν ασφάλεια και καλύτερα αποτελέσματα στις εθελοντικές δράσεις του συλλόγου. Επιπλέον, το κοινωνικό  ασθενοφόρο της RSF Hellas, με τη βοήθεια του εξοπλισμού, θα συνεχίσει να λειτουργεί δωρεάν και με ασφάλεια, λαμβάνοντας και στέλνοντας αδιάκοπα πληροφορίες τηλεϊατρικής στο κέντρο του συλλόγου.

Η RSF Hellas, είναι μια Εθελοντική Ομάδα Τηλεπικοινωνιών και Διάσωσης, που αποτελείται μόνο από εθελοντές: Νοσηλευτές, Γιατρούς, Φυσιοθεραπευτές, Πιστοποιημένους Παροχής Πρώτων Βοηθειών, καθώς και απλούς εθελοντές κάθε ηλικίας και φύλλου.

Η TP-Link, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα συνεχίσει να είναι αρωγός σε ενέργειες, συλλόγους και οργανώσεις που συμβάλουν στην βελτίωση της ζωής αδύναμων κοινωνικών ομάδων.