Η Rakuten Viber, μια από της μεγαλύτερες εφαρμογές φωνητικών κλήσεων και ανταλλαγής μηνυμάτων στον κόσμο, ανακοίνωσε πρόσφατα μια νέα συνεργασία με το Fanbot.ai. Το Viber θα αποτελεί πλέον την παγκόσμια πλατφόρμα ανταλλαγής μηνυμάτων του Fanbot.ai για τo eSports chatbot. Το νέο chatbot θα προσφέρει στους φίλους των eSports σε όλο τον κόσμο μια σειρά χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων αλληλεπίδρασης μέσω Viber, όπως:

  • Άμεση πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, βίντεο, ενημερώσεις, προγράμματα και πολλά άλλα.
  • Μια ζωντανή κοινότητα όπου θα μπορούν να μοιράζονται περιεχόμενο και να συνομιλούν μεταξύ τους σε πραγματικό χρόνο.
  • Τη δυνατότητα να εμπλουτίζουν τα μηνύματά τους με αυτοκόλλητα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τα eSports.

Οι χρήστες θα έχουν επίσης πρόσβαση σε αποκλειστικό περιεχόμενο, σε live streaming events και άλλα μέσω των σχετικών fan Communities του Viber. Έτσι οι φίλοι των Esports εκτός από το να συνομιλούν με τους φίλους και την οικογένειά τους μέσω Viber, θα μπορούν παράλληλα να λαμβάνουν τα τελευταία αποτελέσματα των αγώνων και να αλληλεπιδρούν με εκατομμύρια άλλους φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Μοναδικά πακέτα αυτοκόλλητων Viber θα είναι διαθέσιμα για όλους τους χρήστες στις κοινότητες των eSports.

“Οι λάτρεις των σπορ σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιούν ήδη τα smartphones τους για να παραμένουν συνδεδεμένοι με τις αγαπημένες τους ομάδες, ωστόσο οι σημερινές πλατφόρμες δεν προσφέρουν τις δυνατότητες που απαιτούν οι περισσότερο ενθουσιώδεις οπαδοί”, δήλωσε η Cristina Constandache, VP Global Partnerships της Viber. “Η συνεργασία της Viber με την Fanbot.ai αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι φίλαθλοι μπορούν να παρακολουθούν τα παραδοσιακά και esports πρωταθλήματα, ενσωματώνοντάς αυτά στις υπάρχουσες κοινωνικές αλληλεπιδράσεις τους και βοηθώντας τους χρήστες να συνδεθούν με μια παγκόσμια βάση φιλάθλων”.

Μέσω της πλατφόρμας  eSports Fanbot chatbot οι φίλοι των Esports μπορούν να παρακολουθούν συγκεκριμένα τουρνουά ζωντανά στο Viber και να έχουν πρόσβαση σε προγράμματα, αποτελέσματα και καθημερινές ενημερώσεις. Αργότερα μέσα στο έτος θα προσφέρονται επιπλέον δυνατότητες για προβλέψεις αποτελεσμάτων και ειδικών αναζητήσεων για ομάδες.