Η Canon Ελλάδας προσφέρει τη δυνατότητα στους καταναλωτές που επιθυμούν να προμηθευτούν νέα προϊόντα, να αγοράσουν κορυφαία τεχνολογία της Canon σε προνομιακές τιμές, εξοικονομώντας μέχρι και 300 ευρώ!

Με την άφιξη του καλοκαιριού, οι ενθουσιώδεις φίλοι της φωτογραφίας και της απεικόνισης, αλλά και οι καταναλωτές που επιθυμούν να εκφραστούν, να διηγηθούν τις ιστορίες τους και να τοις μοιραστούν με όλον τον κόσμο, μπορούν να αποκτήσουν νέο φωτογραφικό εξοπλισμό και προϊόντα εκτύπωσης και απεικόνισης της Canon, εξοικονομώντας μέχρι και 300 ευρώ στην επόμενή τους αγορά.

Η Canon Ελλάδας, δίνει τη δυνατότητα σε όλους, να αξιοποιήσουν την προσφορά που ισχύει από 15 Μαΐου μέχρι 31 Ιουλίου 2018, και με την οποία μπορούν να λάβουν επιστροφή μέχρι και 300 ευρώ για την αγορά φωτογραφικών μηχανών και άλλων προϊόντων απεικόνισης. Στα προϊόντα αυτά ανήκουν φωτογραφικές μηχανές DSLR, mirrorless, compact, βιντεοκάμερες, φακοί και αξεσουάρ έως και εκτυπωτές.

Ανάμεσα στα δεκάδες προϊόντα που συγκαταλέγονται στην προσφορά, όλοι, από τον αρχάριο που θέλει να κάνει τα πρώτα του βήματα στο χώρο της φωτογραφίας, τον έμπειρο ερασιτέχνη φωτογράφο, τον vlogger ή τον ερασιτέχνη κινηματογραφιστή, μέχρι και τον επαγγελματία της εικόνας, θα βρουν το προϊόν που ταιριάζει στις δικές τους ανάγκες, είτε αυτό εξυπηρετεί την αξιοποίηση της δύναμης της εικόνας για τη διήγηση προσωπικών ιστοριών, ή την ανάπτυξη των επαγγελματικών τους επιδιώξεων.

Οι καταναλωτές που επιθυμούν να αξιοποιήσουν την ευκαρία, μπορούν να συμβουλευτούν τη λίστα όλων των προϊόντων της Canon που περιλαμβάνονται στην προσφορά, τους λεπτομερείς όρους και προϋποθέσεις που καλύπτουν τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, αλλά και να δουν τα συμμετέχοντα σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία μπορούν να ζητήσουν την επιστροφή χρημάτων, αγοράζοντας από αυτά, οποιοδήποτε από τα επιλεγμένα προϊόντα της Canon επιθυμούν