Internet σε οποιαδήποτε πρίζα: Αυτό είναι που προσφέρει το νέο devolo dLAN 1000 mini. Ο compact προσαρμογέας, χρησιμοποιεί τη γραμμή του ρεύματος για τη μετάδοση δεδομένων, όπως ένα μεγάλο καλώδιο patch που τρέχει, χωρίς να φαίνεται, σε ολόκληρο το σπίτι.

Η εγκατάσταση είναι απίστευτα απλή: Συνδέστε τον προσαρμογέα dLAN στο router και συνδέστε τον άλλον, σε μια κοντινή πρίζα. Αυτό είναι! Τώρα, ο προσαρμογέας μπορεί να συνδεθεί σε οποιαδήποτε πρίζα τοίχου – για γρήγορο streaming, surfing, παιχνίδια ή ακόμα και ενσωμάτωση του υπολογιστή στο δίκτυο του οικιακού γραφείου.

Internet οπουδήποτε με το νέο dLAN 1000 mini

Είναι ένα οικείο πρόβλημα: Μια γρήγορη, σταθερή σύνδεση στο Internet, είναι σπάνια διαθέσιμη όταν τη χρειάζεστε. Μια πιθανή λύση είναι να τοποθετήσετε καλώδια μέσα στο διαμέρισμα, κάτι που μπορεί να απαιτεί ακόμη και τρύπες στους τοίχους. Αλλά αυτή η επιλογή δεν είναι εφικτή για τους περισσότερους. Ως εκ τούτου, η απλή πετυχημένη λύση από τους μηχανικούς του Άαχεν, έδρα της devolo, χρησιμοποιεί την υπάρχουσα γραμμή ρεύματος για να μετατρέψει οποιαδήποτε πρίζα σε σημείο πρόσβασης στο Internet και στο δίκτυο. Με αυτό τον τρόπο, το multimedia centre, το home office και τα υπνοδωμάτια των παιδιών μπορούν να εφοδιαστούν με γρήγορο, σταθερό Internet.

Compact και αστραπιαία ταχύτητα

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας στην πληροφορική για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τους προσαρμογείς devolo. Το αντίθετο: βγάλτε τον από τη συσκευασία, συνδέστε τον και το Internet είναι στη διάθεσή σας! Τα προϊόντα της devolo εγγυώνται μεγαλύτερη εμβέλεια, ρυθμό μετάδοσης και σταθερότητα σε σχέση με τους συμβατικούς προσαρμογείς, χάρη σε αμέτρητες αποκλειστικές τεχνολογίες. Το νέο dLAN 1000 mini στέλνει ταχύτατα τα δεδομένα μέσα από τη γραμμή ηλεκτρικού ρεύματος του σπιτιού, με ταχύτητα έως και 1000 Mbps – για παιχνίδια, streaming, surfing ή απλά για έλεγχο των email σας.

Όλα περιλαμβάνονται! Αποκλειστικές τεχνολογίες devolo

Το νέο dLAN 1000 mini της devolo, προσφέρει τη μέγιστη πρόσβαση στο Internet στην πιο compact μορφή της. Η θύρα Ethernet του προσαρμογέα χρησιμοποιείται ως σταθερό interface. Χάρη στην τεχνολογία devolo range +, ο προσαρμογέας γεφυρώνει τις μεγάλες αποστάσεις μέσα από το ηλεκτρικό δίκτυο του χώρου.

Ένα νέο δίκτυο Powerline μπορεί να δημιουργηθεί χρησιμοποιώντας το dLAN 1000 Mini Starter Kit, με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 89,90 ευρώ, το οποίο περιλαμβάνει δύο προσαρμογείς. Αν θέλετε να επεκτείνετε ένα υπάρχον δίκτυο dLAN Powerline, η καλύτερη πρόταση για εσάς είναι η συσκευασία με έναν προσαρμογέα, ο οποίος προσφέρεται στη συνιστώμενη λιανική τιμή των 49,90 ευρώ. Συνολικά, μπορούν να λειτουργούν μέχρι και οκτώ (8) προσαρμογείς σε ένα δίκτυο Powerline. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών (3) ετών για όλους τους προσαρμογείς Powerline.