Μια ομάδα φοιτητών του Harvard Business School φιλοξένησε η efresh.gr για μια εβδομάδα στα πλαίσια του προγράμματος Field GlobalImmersion.

Η efresh.gr ήταν μια από τις 157 εταιρείες σε 13 χώρες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Το πρόγραμμα Field Global Immersion έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους φοιτητές να αναπτύξουν τις ικανότητες τους και να λειτουργούν αποδοτικά σε διαφορετικές χώρες και εργασιακά περιβάλλοντα. Στελέχη της efresh.gr εργάστηκαν με την ομάδα πριν και κατά την διάρκεια της επίσκεψής τους στην χώρα μας. Το διάστημα που πέρασαν εδώ, οι φοιτητές μοιράστηκαν τις ιδέες τους, ήρθαν σε επαφή με πραγματικούς πελάτες της efresh.gr και παρουσίασαν τα τελικά τους αποτελέσματα στην διοίκηση.

Η Ζήνα Μαυροειδή, managing director της efresh.gr δήλωσε σχετικά: Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την συνεργασία μας με το HarvardBusiness School και την ευκαιρία να δουλέψουμεμε ένα ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα στα πλαίσια της περεταίρω ανάπτυξης των υπηρεσιών μας.

Ο καθηγητής Juan Alacer, προϊστάμενος του προγράμματος δήλωσε σχετικά: Το πανεπιστήμιο του Harvard αναγνωρίζει πως αυτή η ουσιαστική εκπαιδευτική εμπειρία δεν θα ήταν δυνατή, χωρίς τους global partners. Ευχαριστούμε την efresh.grκαι όλες τις εταιρίες που μετέχουν το πρόγραμμα για όλα όσα κάνουν για τους φοιτητές μας. Οι φοιτητές επωφελούνται σημαντικά από αυτή την εμπειρία και το ίδιο ελπίζουμε και για τις εταιρίες που μετέχουν.