Η Sony παρουσίασε τη νέα βιντεοκάμερα υψηλής ευκρίνειας με τον ικανότατο αισθητήρα Exmor R CMOS και τον επεξεργαστή BIONZ για τη λήψη κινούμενων εικόνων υψηλής ευκρίνειας και ικανοποιητική απόδοση, ακόμα και όταν οι συνθήκες φωτός δεν είναι καλές.


sony_Handycam_CX520_006Εκτός από τα παραπάνω εξελιγμένα χαρακτηριστικά, η νέα βιντεοκάμερα της Sony προσφέρει σταθεροποίηση της εικόνας με τον μηχανισμό ακύρωσης των κραδασμών να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις λήψεις σας. Είναι η πρώτη βιντεοκάμερα στον κόσμο που μειώνει τους κραδασμούς σε τρεις διαστάσεις. Το μοντέλο CX520VE είναι εξοπλισμένο με μνήμη 64GB και το μοντέλο CX505VE με 32GB. Αμφότερα τα μοντέλα έχουν τη δυνατότητα επέκτασης της μνήμης με τη χρήση καρτών Memory Stick.


To ενσωματωμένο GPS σας επιτρέπει να κάνετε geotagging στα βίντεο σας, ενώ ο ήχος που γράφετε μπορεί να αναπαραχθεί άριστα από ένα σύστημα 5.1. Υψηλής ποιότητας είναι και η οπτική τεχνολογία του φακού της βιντεοκάμερας, ο οποίος είναι ακόμα περισσότερο ανθεκτικός στις δαχτυλιές. Το έξυπνο σύστημα “Face Touch” είναι μία εξελιγμένη τεχνολογία Face Detection, η οποία σας επιτρέπει να αγγίζετε ένα πρόσωπο στην οθόνη προεπισκόπησης και η κάμερα να εστιάζει αυτόματα σε αυτό, κάνοντας όλες τις απαιτούμενες ρυθμίσεις της εικόνας.


sony_Handycam_CX520_DVDΗ HDR-CX520VE/505VE είναι η πρώτη κάμερα που μπορεί να εγγράψει απευθείας σε ένα DVD αφού μπορεί να συνδεθεί με ένα εξωτερικό DVD writer και συγκεκριμένα το μοντέλο VRD-P1 DVDirect Express μέσω ενός απλού καλωδίου USB.