Η Oracle ανακοίνωσε ότι η IDC αναγνώρισε σε έκδοσή της τη μεγάλη ανταπόκριση που γνωρίζει το Oracle Cloud και την ανάπτυξη που σημειώνει. Σύμφωνα με το Public Cloud Services Tracker του Απριλίου 2018¹ της IDC, η Oracle κατέκτησε το μεγαλύτερο μερίδιο αγοράς μεταξύ όλων των προμηθευτών επιχειρηματικών εφαρμογών SaaS κατά τα ημερολογιακά έτη 2016 και 2017. Επιπλέον, από την ίδια έκθεση προέκυψε ότι, η Oracle σημείωσε την ταχύτερη ανάπτυξη μεταξύ των 10 κορυφαίων προμηθευτών λύσεων PaaS για τα ίδια ημερολογιακά έτη.

Ο Thomas Kurian, President, Product Development, Oracle, δήλωσε: «Το Oracle Cloud επαναπροσδιορίζει τους τρόπους με τους οποίους οι οργανισμοί εκσυγχρονίζονται, καινοτομούν και ανταγωνίζονται. Από όπου κι αν θέλουν οι οργανισμοί να ξεκινήσουν τη διαδρομή τους στο cloud, η Oracle παρέχει ολοκληρωμένες και ενοποιημένες υπηρεσίες cloud που επιταχύνουν την καινοτομία και τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό. Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα της πρόσφατης έκθεσης Public Cloud Services Tracker της IDC καταδεικνύουν ακόμα περισσότερο την αξία που προσφέρει το Oracle Cloud.»

Το Worldwide Semiannual Public Cloud Services Tracker® της IDC παρακολουθεί υπηρεσίες δημόσιου cloud με τακτικές δημοσιεύσεις εξαμηνιαίων εκτιμήσεων εσόδων. Περιλαμβάνει αναλυτικά στοιχεία σε επίπεδο μεμονωμένου προμηθευτή υπηρεσιών δημόσιου cloud αναφορικά με τις ιστορικές επιχειρηματικές επιδόσεις, καθώς και προβλέψεις για τα μεγέθη της αγοράς σε μελλοντικό ορίζοντα πενταετίας για 53 χώρες/περιοχές και για έως και 80 ξεχωριστά τμήματα της αγοράς. Στην έκθεση, οι εταιρικές εφαρμογές SaaS αναφέρονται στις αγορές της IDC σχετικά με εφαρμογές CRM, Enterprise Resource Management (συμπεριλαμβανομένων των HCM, Financials, Procurement, Order Management, PPM, EAM), Engineering, SCM, Operations και Manufacturing.

Η Oracle παρέχει στους πελάτες της ένα μοναδικό πλεονέκτημα, καθώς είναι η μοναδική εταιρεία στον κόσμο που προσφέρει ένα ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιο cloud, το οποίο καλύπτει υπηρεσίες IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service) και SaaS (Software as a Service). Σήμερα, οργανισμοί σε 195 χώρες και περιοχές επεξεργάζονται πάνω από 55 δισεκατομμύρια συναλλαγές κάθε μέρα μέσω του Oracle Cloud.

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πώς οργανισμοί από όλο τον κόσμο υιοθετούν με ταχείς ρυθμούς λύσεις Oracle Cloud, ανατρέξτε εδώ: Organizations Worldwide Turn to Oracle Cloud to Fuel their Modernization Efforts

¹ Worldwide Semiannual Public Cloud Services Tracker®, IDC, 27 Απριλίου 2018 [Οι εταιρικές εφαρμογές SaaS αναφέρονται στις αγορές της IDC σχετικά με εφαρμογές CRM, Enterprise Resource Management (συμπεριλαμβανομένων των HCM, Financials, Procurement, Order Management, PPM, EAM), Engineering, SCM, Operations και Manufacturing.]