Η Electronic Arts ανακοίνωσε επίσημα ότι το δημοφιλές Command and Conquer 4 έχει ξεκινήσει να ετοιμάζεται και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2010. Tο παιχνίδι θα απευθύνεται μόνο στους PC gamers και δεν θα έχει έκδοση για κονσόλες.


command_and_conquer_4Οι παίκτες θα κληθούν για ακόμα μια φορά να διαλέξουν την πλευρά που τους ενδιαφέρει μεταξύ του Global Defense Initiative και της ανατρεπτικής δράσης των NOD. Το παιχνίδι θα είναι, φυσικά, ένας real time strategy τίτλος, ο οποίος θα έχει ανανεωμένες δυνατότητες multiplayer gaming.


Η 4η συνέχεια του επιτυχημένου τίτλου συνεχίζει μία παράδοση 15 ετών, η οποία σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της εταιρείας, θα δώσει στους φίλους του Command And Conquer όλες τις απαντήσεις που αναζητούν μετά από το παιχνίδι όλων των προηγούμενων επεισοδίων. Πρόκειται για την κατάληξη μίας ιστορίας, η οποία έχει βασιστεί στο σενάριο της αλλαγής του πλανήτη από την επίδραση του ραδιενεργού Tiberium.


Στις 24 Ιουλίου στο επίσημο site του παιχνιδιού www.commandandconquer.com θα δοθούν περισσότερες και αναλυτικές πληροφορίες για όσα θα περιλαμβάνει ο τελευταίος τίτλος του δημοφιλούς παιχνιδιού.