Η διοργάνωση της πρώτης έκθεσης για το ηλεκτρονικό εμπόριο με τίτλο “e-shops 2009” θα διεξαχθεί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ Συντάγματος από 16 έως και 18 Νοεμβρίου 2009 και στοχεύει στην παρουσίαση και την ενημέρωση του κοινού.


eshopsΤο ηλεκτρονικό εμπόριο έχει πλέον καθιερωθεί ως μια αξιόπιστη ασφαλής και γρήγορη λύση για τις αγορές μας σε τεράστια γκάμα προϊόντων. Σκοπός της διοργάνωσης είναι να γνωρίσει ο καταναλωτής όλες τις ηλεκτρονικές επιχειρήσεις που εμπορεύονται μέσω του διαδικτύου, να συγκρίνει τιμές, αλλά και να δει πόσο ασφαλής είναι η διαδικασία αγορών με τις χαμηλότερες προσφορές και τιμές.


Η Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αττικό Μετρό βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος. Το συγκριτικό πλεονέκτημα του συγκεκριμένου εκθεσιακού χώρου είναι η τεράστια επισκεψιμότητα, λόγω του ότι οι επιβάτες ξεπερνούν τους 350.000 καθημερινά μόνο από τον συγκεκριμένο σταθμό, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Αττικό Μετρό.


Για περισσότερες πληροφορίες, χορηγίες και κρατήσεις χώρων επικοινωνήστε με τον Κο. Χρήστο Καραμάνο στο c.karamanos@verticom.gr, ή καλέστε στο 210 9245577.