H Nikon ανακοινώνει την κυκλοφορία του τηλέμετρου laser COOLSHOT PRO STABILIZED για παίκτες του γκολφ. Αυτό το κορυφαίο προϊόν είναι το νέο, πιο βελτιωμένο μοντέλο της σειράς COOLSHOT 80.

Το τηλέμετρο COOLSHOT PRO STABILIZED με μικρότερο και πιο ελαφρύ σώμα περιλαμβάνει την λειτουργία απόσβεσης κραδασμών της σειράς COOLSHOT 80. Διαθέτει κόκκινη εσωτερική οθόνη OLED για εύκολη προβολή με λειτουργία αυτόματης ρύθμισης η οποία τελειοποιεί τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντος. Ο χρόνος απόκρισης μέτρησης μειώνεται στα 0,3 δευτερόλεπτα κατά προσέγγιση. Η αδιάβροχη και αντιθαμβωτική κατασκευή του σώματος προστατεύει από τη βροχή και από ατυχήματα πτώσης στο νερό.

Επιπλέον, το τηλέμετρο COOLSHOT PRO STABILIZED διαθέτει «ένδειξη πραγματικής απόστασης», δηλαδή μια λυχνία LED που βρίσκεται στο μπροστινό μέρος της συσκευής και αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα όταν χρησιμοποιείται η λειτουργία πραγματικής απόστασης. Επομένως, μπορεί να χρησιμοποιείται σε επίσημους αγώνες* όταν επιτρέπεται η χρήση συσκευών μέτρησης απόστασης, καθώς υποδεικνύει ξεκάθαρα ότι δεν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία μέτρησης ανοδικής/καθοδικής κλίσης (Τεχνολογία ID).

Η σειρά COOLSHOT της Nikon εξαλείφει κάθε αβεβαιότητα σε σχέση με την απόσταση, προσφέροντας στον χρήστη περισσότερο χρόνο για την λήψη αποφάσεων στρατηγικής και για εστίαση στην κάθε βολή.

Όλες οι προσδοκίες που έχουν οι παίκτες του γκολφ από ένα τηλέμετρο laser γίνονται πραγματικότητα με το νέο τηλέμετρο COOLSHOT PRO STABILIZED. Χάρη στη βελτιωμένη λειτουργικότητα και την εύκολη μέτρηση που προσφέρει, είναι ιδανικό τόσο για παίκτες του γκολφ που χρησιμοποιούν τηλέμετρο laser για πρώτη φορά όσο και για αυτούς που δεν είναι πλήρως ικανοποιημένοι με τα συμβατικά τηλέμετρα laser.

*Ελέγξτε τους τοπικούς κανόνες προτού χρησιμοποιήσετε τηλέμετρο COOLSHOT σε επίσημο αγώνα.

Κύρια χαρακτηριστικά

・ Εύρος μέτρησης: 7,5-1.090 m

・ Η λειτουργία σταθεροποίησης STABILIZED χρησιμοποιείται για τη διευκόλυνση της μέτρησης μεγάλων αποστάσεων από το σημαιάκι, αποσβένοντας τους κραδασμούς που προκαλούνται από την κίνηση του χεριού.

Αποτέλεσμα απόσβεσης κραδασμών: Οι κραδασμοί της εικόνας που προκαλούνται στο σκόπευτρο από την κίνηση του χεριού (ημιτονοειδή κύματα) μειώνονται περίπου στο 1/5 ή λιγότερο*1.

・ Η κόκκινη εσωτερική οθόνη OLED διευκολύνει την προβολή σε κάθε περίσταση. Η λειτουργία αυτόματης ρύθμισης της φωτεινότητας τελειοποιεί τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με το επίπεδο φωτισμού του περιβάλλοντος.

・ Γρήγορη και σταθερή απόκριση μέτρησης ανεξαρτήτως απόστασης. Η εξελιγμένη λειτουργία HYPER READ εμφανίζει το αποτέλεσμα μέτρησης σε περίπου 0,3 δευτερόλεπτα.

・ Τεχνολογία LOCKED ON που υποδεικνύεται με πράσινο χρώμα*2: Η ένδειξη LOCKED ON ανάβει με πράσινο χρώμα και σας ενημερώνει για την απόσταση έως το κοντινότερο θέμα.
Κατά τη μέτρηση επικαλυπτόμενων θεμάτων, η απόσταση έως το κοντινότερο θέμα εμφανίζεται με ένδειξη LOCKED ON στο σκόπευτρο. Για παράδειγμα, σε ένα γήπεδο του γκολφ, φαίνεται καθαρά ότι έχει μετρηθεί η απόσταση μέχρι το σημαιάκι ακόμα και όταν υπάρχουν δέντρα στο φόντο.

・ Η λειτουργία γκολφ εμφανίζει την απόσταση με προσαρμογή κλίσης (οριζόντια απόσταση ± ύψος) η οποία είναι ενδεικτική για το πόσο μακριά θα πρέπει να στείλετε το μπαλάκι και είναι χρήσιμη σε γήπεδα του γκολφ με ανηφορικές και κατηφορικές πλαγιές – Τεχνολογία ID (incline/decline).

・ Η ένδειξη πραγματικής απόστασης υποδεικνύει ότι η λειτουργία μέτρησης ανοδικής/καθοδικής κλίσης (Τεχνολογία ID) δεν χρησιμοποιείται.
Κατά τη χρήση της λειτουργίας πραγματικής απόστασης, η ένδειξη αναβοσβήνει με πράσινο χρώμα εφόσον το τηλέμετρο είναι ενεργοποιημένο. Οι επόπτες μπορούν εύκολα να επιβεβαιώσουν ότι δεν χρησιμοποιείται η λειτουργία μέτρησης ανοδικής/καθοδικής κλίσης (Τεχνολογία ID). Επιπλέον, η ένδειξη πραγματικής απόστασης μπορεί να απενεργοποιηθεί.

・ Περιλαμβάνεται η λειτουργία προτεραιότητας πρώτου στόχου.

Κατά τη μέτρηση επικαλυπτόμενων θεμάτων, εμφανίζεται η απόσταση έως το κοντινότερο θέμα. Αυτό είναι χρήσιμο στο γκολφ για τη μέτρηση της απόστασης έως το σημαιάκι σε ένα γήπεδο με δέντρα στο φόντο.

・ Βήμα προβολής της μέτρησης απόστασης: 0,5 m

・ Μεμονωμένη ή συνεχής μέτρηση (για έως και 8 δευτερόλεπτα)

・ Υψηλής ποιότητας μονοκιάλι 6x με πολυστρωματική επίστρωση για φωτεινές, ευκρινείς εικόνες

・ Μεγάλο προσοφθάλμιο για εύκολη προβολή (18 mm)

・ Ευρύ οπτικό πεδίο (7,5 μοίρες)

・ Σχεδίαση μεγάλης απομάκρυνσης ίριδας που προσφέρει εύκολη προβολή στους χρήστες που φορούν γυαλιά

・ Λειτουργία ρυθμιστικού διόπτρας

・ Compact σχεδίαση σώματος για άνετο κράτημα

・ Αδιάβροχη και αντιθαμβωτική κατασκευή

・ Μεγάλο εύρος θερμοκρασιών λειτουργίας: -10°C έως +50°C

*1 Με βάση τα πρότυπα μέτρησης της Nikon.

*2 Μεμονωμένες μετρήσεις: Κατά τη μέτρηση επικαλυπτόμενων θεμάτων και την απεικόνιση της απόστασης έως το κοντινότερο θέμα, εμφανίζεται η ένδειξη LOCKED ON. Συνεχής μέτρηση: Όταν οι αριθμοί αλλάζουν παρουσιάζοντας την απόσταση προς ένα κοντινότερο θέμα, εμφανίζεται η ένδειξη LOCKED ON.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Nikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία: www.nikon.gr