Η SAP ανακοίνωσε πρόσφατα, στο Gartner Data & Analytics Summit, στο Λονδίνο, την διαθεσιμότητα της λύσης SAP® Predictive Analytics , η οποία υποστηρίζει στη δημιουργία και διαχείριση machine learning διαδικασιών και προγνωστικών μοντέλων για εφαρμογές οι οποίες συντονίζουν επιχειρηματικές δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης της εφοδιαστικής αλυσίδας, των χρηματοοικονομικών και λογιστικών εργασιών, της διαχείρισης ανθρωπίνου κεφαλαίου και της διαχείρισης πελατών.

Η εφαρμογή, η οποία αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την Accenture, συνδράμει στη διαμόρφωση «έξυπνων επιχειρήσεων», ενσωματώνοντας προγνωστικές δυνατότητες και machine learning διαδικασίες , οι οποίες προσφέρουν στους χρήστες εξελιγμένες και εις βάθος πληροφορίες για την αγορά μέσω της ανάλυσης δεδομένων.

Μέσω της συνεργασίας με την Accenture, εφοδιάζουμε τις επιχειρήσεις με τα κατάλληλα εργαλεία που χρειάζονται για να εξελιχθούν σε «έξυπνες επιχειρήσεις» , όπως , τη νέα εφαρμογή του SAP Predictive Analytics”, δήλωσε ο Mike Flannagan, SAP Leonardo and Analytics Senior Vice President. “Στη SAP, μέσω των ταχέων εξελίξεων στον τομέα του machine learning και της τεχνητής νοημοσύνης, θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε λύσεις καινοτομίας που δημιουργούν σημαντικές νέες δυνατότητες για τους πελάτες μας.”

Η εφαρμογή SAP Predictive Analytics, χρησιμοποιεί διαδικασίες machine learning, παρέχοντας στους χρήστες της προγνωστικά σχετικά με το μέλλον των επιχειρήσεων τους. Στο πλαίσιο της λειτουργίας της, η εφαρμογή μπορεί να διαχειριστεί ανεξάρτητα τον κύκλο ζωής των προγνωστικών μοντέλων και machine learning διαδικασιών, που προσαρμόζονται αυτόματα σε μεταβαλλόμενες επιχειρηματικές συνθήκες. Παράλληλα, με έναν ευέλικτο τρόπο επιτρέπει στις επιχειρήσεις να προσθέτουν, να διαμορφώνουν και να επεκτείνουν τα προγνωστικά τους μοντέλα και τις διαδικασίες machine learning, εντός της εφαρμογής, ώστε να επιλύσουν τα όποια προβλήματα προκύπτουν. Με ένα απλό κλικ, οι χρήστες μπορούν με εύκολο τρόπο να αυτοματοποιήσουν τις διαδικασίες επανεκπαίδευσης , αξιολόγησης, καθώς και το αναπτυξιακό τους μοντέλο.

Η εις βάθος πληροφόρηση για την αγορά επιτυγχάνεται μέσω παροχή machine learning libraries που παρέχονται μέσω της πλατφόρμας SAP HANA®. Σε αυτό το πλαίσιο, οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν δεδομένα μέσα από το SAP S/4HANA και να αναπτύξουν προγνωστικά μοντέλα, τα οποία μπορούν να ενσωματωθούν στην εφαρμογή , διευκολύνοντας την κατανόηση μελλοντικών προγνωστικών λαμβάνοντας υπόψη εναλλασσόμενες μεταβλητές.

Η SAP και η Accenture παραμένουν προσηλωμένες στη δέσμευσή τους να υποστηρίξουν τους πελάτες τους, να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο την υπέρ-αξία που προκύπτει για την επιχειρήσεις τους, μέσω των επενδύσεών τους σε συστήματα SAP, και της επιπρόσθετης διαθεσιμότητας ψηφιακών τεχνολογιών.

Εκτός από την επένδυσή μας για την επιτάχυνση της ανάπτυξης της έκδοσης ης εφαρμογής του SAP Predictive Analytics, παρέχουμε λύσεις στους πελάτες μας για συγκεκριμένες επιχειρήσεις και βιομηχανίες, για να τους βοηθήσουμε να ξεκλειδώσουν νέα προστιθέμενη αξία για τις επιχειρήσεις τους», δήλωσε ο Glenn Gutwillig, Accenture Managing Director and Enterprise Analytics Lead. “Αξιοποιώντας πόρους από την Accenture Applied Intelligence και την Accenture Liquid Studio for SAP Leonardo, οι ομάδες μάς εργάζονται άμεσα με πελάτες , ώστε να μετατρέψουν γρήγορα τις ιδέες σε καινοτόμες λύσεις , ενώ έχουν ήδη αναπτύξει περισσότερες από 80 «έξυπνες εφαρμογές» , βασισμένες στο SAP Leonardo».

Η έκδοση της εφαρμογής SAP Predictive Analytics είναι μέρος των ευρύτερων παροχών του SAP Leonardo. Το SAP Leonardo προσφέρει μία ταχεία πορεία προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό, συνδυάζοντας υπηρεσίες μελετών, κορυφαίας τεχνολογίας cloud και εφαρμογών , εις βάθος εξειδίκευση στην επιχειρηματική διαδικασία , καθώς και τις πλέον καινοτόμες νέες τεχνολογίες, όπως analytics, blockchain, Internet of Things και machine learning.