Την πρώτη μέρα της 2ης Annual Elevate Summit, η Uber ανακοίνωσε μια σειρά από νέες τεχνολογίες και συνεργασίες οι οποίες βοηθούν στην υλοποίηση και λειτουργία του πρώτου παγκόσμιου αστικού αερομεταφορικού δικτύου.

Έξι μήνες από την ανακοίνωση ότι το Λος Άντζελες θα αποτελέσει μια από τις πρώτες αμερικανικές πόλεις όπου θα λειτουργήσει η υπηρεσία uberAIR, η εταιρεία ενδυνάμωσε τις συνεργασίες της με σημαντικούς κατασκευαστές και εταιρείες τεχνολογίας, καθώς εργάζονται μαζί με στόχο να πραγματοποιήσουν επιδείξεις πτήσεων το 2020 και εμπορικές διαδρομές το 2023.

«Σήμερα, κατά την Annual Elevate Summit, η Uber χρησιμοποίησε την πτήση για να παρουσιάσει την πρόοδο της βιομηχανίας αερομεταφορών σε πολλά μέτωπα που απαιτούνται ώστε να καταστήσει την υπηρεσία uberAIR πραγματικότητα το 2023. Αυτό περιλαμβάνει πολλαπλά σχέδια ιπτάμενων οχημάτων, νέα τεχνολογία μπαταριών, κατασκευαστικές καινοτομίες και το “λειτουργικό σύστημα” το οποίο θα καταστήσει ασφαλείς, ακριβείς και φιλικές προς το περιβάλλον λειτουργίες που θα επιτρέψουν στις πόλεις να βελτιώσουν άμεσα το συγκοινωνιακό τους δίκτυο. Αυτή η γιγαντιαία προσπάθεια για να καταστήσουμε εφικτό το να “πατάς ένα κουμπί και να πραγματοποιείς μια εναέρια μεταφορά” μπορεί να γίνει πραγματικότητα μόνο μέσω στενών συνεργασιών με το Δημ