H Samsung «ντύνει στα πράσινα» τις βιτρίνες του Attica στο κέντρο της Αθήνας. Για τρεις εβδομάδες οι βιτρίνες του φιλοξενούν τις οικιακές συσκευές Samsung, που διακρίνονται για την υψηλή ποιότητα, την απόδοση και τον σεβασμό τους στο περιβάλλον.


samsung-attica-aΜέσα από τις βιτρίνες του Attica, οι επισκέπτες καλούνται να υιοθετήσουν μία οικολογικότερη στάση ζωής, με προϊόντα που εξοικονομούν πολύτιμη ενέργεια και είναι κατασκευασμένα με υλικά που δεν επιβαρύνουν με ρύπους το περιβάλλον. Επιπλέον, έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά την πιο προηγμένη τεχνολογία που έχει να επιδείξει η Samsung στις οικιακές συσκευές στο ισόγειο, τον 2ο, τον 4ο και τον 5ο όροφο του πολυκαταστήματος.


Οι περισσότερες οικιακές συσκευές της Samsung είναι ενεργειακής κλάσης Α+, διακρίνονται για τα χαμηλά επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας σε σύγκριση με τις συμβατικές οικιακές συσκευές, ενώ τα υλικά από τα οποία κατασκευάζονται είναι ανακυκλώσιμα και δεν επιβαρύνουν το περιβάλλον.


Η Samsung, με το υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης που τη διακρίνει, αντανακλά μέσα από τη συγκεκριμένη ενέργεια την εταιρική της φιλοσοφία για προϊόντα που σέβονται το περιβάλλον.