H ICTS Hellas, ως μέλος της ICTS Europe στην Ελλάδα, παρέχει λύσεις ασφαλείας που υποστηρίζουν αεροπορικές εταιρείες, αεροδρόμια, λιμένες και θαλάσσιους μεταφορείς αλλά και επιχειρήσεις με κρίσιμες εγκαταστάσεις.

‘’ Ένα από τα βασικά εργαλεία προσδιορισμού της αποδοτικότητας του επιχειρησιακού σχεδιασμού αποτελεί η καταγραφή και ο ακριβής επιμερισμός του χρόνου στα κέντρα κόστους ’’ – αναφέρει ο Χρήστος Μανιατόπουλος, Executive Director της ICTS Hellas.

Η λύση

Η ICTS Hellas έχοντας την ανάγκη για έγγυρη και έγκαιρη καταγραφή του επιμερισμού του χρόνου στα κέντρα κόστους της ICTS Hellas, την έκανε να επιλέξει και να στηριχθεί στην υπάρχουσα συνεργασία με την Οrthology Ltd, για την επίτευξη μιας εφαρμογής Ωρομέτρησης.

‘’ Η δυσκολία που αντιμετωπίζαμε στο παρελθόν αφορούσε την έγκαιρη λήψη στοιχείων από το σύστημα που χρησιμοποιούνταν μέχρι τότε, καθώς και ο ακριβής επιμερισμός των μονάδων χρόνου στα εν λόγω κέντρα κόστους. Επιπλέον, για την εκτέλεση της εργασίας χρησιμοποιούνταν περιφερειακά εργαλεία μετριάζοντας την ικανοποίηση των χρηστών ’’- αναφέρει ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Workforce Analyst της ICTS Hellas.

Με την ανάγκη δημιουργίας μιας πλατφόρμας πρόσβασης και παρακολούθησης για την εγκαίρη και ακριβή καταγραφή των δεδομένων, η ICTS Hellas προχώρησε στην επιλογή της customized εφαρμογής από την Orthology. Αυτό, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία της Orthology και την αφοσιωμένη ομάδα εξειδικευμένων και πιστοποιημένων επαγγελματιών, έδωσε στην ICTS Hellas όλη την εμπιστοσύνη που χρειαζόταν.

O Παναγίωτης Σπυράκης ως Υπεύθυνος Ανάπτυξης Mobile εφαρμογών της Orthology ηγήθηκε του σχεδιασμού της εφαρμογής και η ομάδα του παρέδωσε μια customized λύση με Backend API σε Ruby on Rails, διαχείριση αιτημάτων από remote access readers, υπολογίζοντας δεδομένα σχετικά με τις βάρδιες των εργαζομένων.

‘’ Αξιολογώντας την μέχρι σήμερα συνεργασία με την Orthology, τα επίπεδα ικανοποίησης παραμένουν ιδιαίτερα υψηλά. Τα βασικά κριτήρια που έχουμε για την αξιολόγηση των συνεργατών συνίστανται στην ικανότητα ανταπόκρισης, στην ποιότητα και έγκαιρη παράδοση των προϊόντων, και τέλος στην καιτονομία και εταιρική κοινωνική ευθύνη που πρέπει να είναι εμφανής στα προϊόντα’’ – συμπληρώνει ο Χρήστος Μανιατόπουλος, Executive Director της ICTS Hellas.

Συμπέρασμα

  • Προσαρμοστικότητα στις δυναμικές ανάγκες της επιχείρησης

  • Φιλικότητα προς τον χρήστη

  • Καταγραφή και ακριβής επιμερισμός του χρόνου στα κέντρα κόστους

  • Παρακολούθηση βαρδιών

  • Εξαγωγή αναφορών

  • Καινοτομία και εταιρική κοινωνική ευθύνη

Περισσότερες πληροφορίες για τις Mobile εφαρμογές μπορείτε να δείτε στο ακόλουθο link: https://www.orthology.gr/en/services/18-services-orthology/59-mobile-app-development.html