Τα ηγετικά στελέχη των επιχειρήσεων σε παγκόσμιο επίπεδο επιζητούν την ικανοποίηση δύο στόχων: να διατηρήσουν την ομαλή επιχειρηματική τους λειτουργία, αποτρέποντας τις διαταραχές της ασφάλειας και της παραγωγικότητας, αξιοποιώντας ταυτόχρονα τις απίστευτες δυνατότητες νέων καινοτομιών, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, η μηχανική μάθηση και η εικονική και επαυξημένη πραγματικότητα – VR / AR. Η Dell εισάγει νέες λύσεις σε όλο το εμπορικό της χαρτοφυλάκιο ηλεκτρονικών υπολογιστών, με σκοπό να βοηθήσει τις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να επιτύχουν αυτή την κρίσιμη ισορροπία.

Η νέα, ενημερωμένη εμπορική σειρά των υπολογιστών της Dell, όχι μόνο αποτελείται από τους πιο ασφαλείς και διαχειρίσιμους υπολογιστές στον κόσμο για εταιρική χρήση, αλλά και χαρακτηρίζει την πρόοδο στον έξυπνο σχεδιασμό, την παραγωγικότητα και τη βιωσιμότητα, έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες ενός παγκόσμιου και ποικίλου ανθρώπινου δυναμικού.

“Για πολλούς από τους πελάτες μας, η δουλειά δεν είναι πλέον ένα μέρος όπου πηγαίνουν – είναι μια δραστηριότητα”, δήλωσε ο Jay Parker, president, Client Product Group, Dell. “Και οι έξυπνες επιχειρήσεις που επιθυμούν να προσελκύσουν και να διατηρήσουν τα καλύτερα ταλέντα, έχουν αγκαλιάσει τις εξελισσόμενες ανάγκες και τις προσδοκίες των εργαζομένων τους. Τα τμήματα πληροφορικής συνεργάζονται με την Dell για να δημιουργήσουν μια τεχνολογική στρατηγική που δίνει στους εργαζόμενους τη δύναμη και την ευελιξία να ολοκληρώνουν τις εργασίες τους, όποτε και όπου αρμόζει καλύτερα στον τρόπο ζωής τους, διατηρώντας παράλληλα τα δεδομένα ασφαλή και το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας σε χαμηλό επίπεδο”.

Εξασφάλιση του σύγχρονου ανθρώπινου δυναμικού: Η Dell προστατεύει τα δεδομένα σε κατάσταση ηρεμίας και σε κίνηση

Η σύγχρονη εποχή της ασφάλειας ορίζεται από την ανάγκη διασφάλισης των δεδομένων. Και η Dell παρέχει καινοτόμες λύσεις ασφάλειας που εξασφαλίζουν δεδομένα όχι μόνο σε ηρεμία αλλά και σε πτήση και οπουδήποτε μεταβαίνει ο χρήστης, ξεκινώντας με μια αξιόπιστη συσκευή. Η πλήρης σειρά εμπορικών προσωπικών υπολογιστών της Dell μοιράζεται την ίδια πρωτοποριακή ασφάλεια hardware και βέλτιστες πρακτικές που περιλαμβάνουν ένα ισχυρό πρόγραμμα διασφάλισης της εφοδιαστικής αλυσίδας, που βασίζεται σε καθιερωμένες βέλτιστες πρακτικές, οι οποίες καλύπτουν κάθε εξάρτημα, από την αρχική σύλληψη της σχεδίασης μέχρι τη συναρμολόγηση έως την παράδοση στον πελάτη. Επιπλέον, η Dell εδραιώνει την ηγετική της θέση στην ασφάλεια των δεδομένων και των τελικών σημείων πρόσβασης, μέσω νέων βελτιώσεων στα Dell Data Guardian και Dell Encryption.

Το Data Guardian της Dell περιλαμβάνει τώρα πρόσθετη υποστήριξη για τις υφιστάμενες δομές ταξινόμησης δεδομένων ενός οργανισμού, οι οποίες παρέχουν επιβολή και έλεγχο πέρα από το δίκτυο μιας εταιρείας. Προστατεύει επίσης πολλούς τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένων εσωτερικών, ιδιόκτητων εφαρμογών, πέραν των τυπικών εφαρμογών γραφείου και των τύπων αρχείων που χρησιμοποιούνται συχνά, όπως τα αρχεία σε μορφή PDF. Οι οργανισμοί μπορούν επίσης να διαφυλάξουν τα πιο κρίσιμα αρχεία τους, ορίζοντας δικαιώματα πρόσβασης εντός ή εκτός των οικοσυστημάτων πληροφορικής, προσθέτοντας υδατογραφήματα στην οθόνη για ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας και επιτρέποντας ελέγχους που επεκτείνονται στη χρήση και το διαμοιρασμό αρχείων.

Πολλοί οργανισμοί συντηρούν ετερογενή περιβάλλοντα πληροφορικής που αποτελούνται από πολλά brands, λειτουργικά συστήματα και γενιές υπολογιστών. Για να διασφαλιστεί ότι τα δεδομένα είναι ασφαλή σε αυτά τα μικτά περιβάλλοντα, η κρυπτογράφηση της Dell (Dell Encryption) αποτελεί μια ευέλικτη λύση στις βάσεις δεδομένων, λύση η οποία είναι πλέον διαθέσιμη είτε σε κρυπτογράφηση αρχείων ή πλήρους δίσκου – ή και στις δύο, για μια λύση διπλής κρυπτογράφησης. Η κρυπτογράφηση Dell περιλαμβάνει επίσης βελτιωμένη υποστήριξη για το Πρόγραμμα Commercial Solutions for Classified (CSfC) της υπηρεσίας NSA των ΗΠΑ, το οποίο επιβάλλει την ανάγκη για δύο επίπεδα κρυπτογράφησης για την αντιμετώπιση των αναδυόμενων απειλών που δημιουργεί η κβαντική πληροφορική, η οποία μπορεί θεωρητικά να παρακάμψει την παραδοσιακή κρυπτογράφηση AES 256. Η Dell Encryption Personal Edition είναι η μόνη λύση κρυπτογράφησης αρχείων από έναν OEM που πιστοποιείται για χρήση στα συστήματα εθνικής ασφάλειας μέσω της Εθνικής Εταιρικής Διασφάλισης Πληροφοριών (National Information Assurance PartnershipNIAP).

Ενισχύστε τις ιδέες σας με σταθμούς εργασίας Dell Precision Workstation
Ο συνδυασμός του πρωτοποριακού σχεδιασμού και της απαράμιλλης απόδοσης είναι ο λόγος για τον οποίο τα Dell Precision βρίσκονται στην πρώτη θέση σε παγκόσμιο επίπεδο στους σταθμούς εργασίας (workstations). Στην πραγματικότητα, πέντε από τις επτά νεότερες ταινίες που έλαβαν βραβείο Ακαδημίας στον τομέα των ειδικών εφέ, χρησιμοποίησαν Precision Workstations για να αποδώσουν τα απίστευτα ειδικά εφέ τους, συμπεριλαμβανομένης της φετινής νικητήριας ταινίας Bladerunner 2049. Οι πιο ισχυροί φορητοί workstations του κόσμου έχουν επανασχεδιαστεί ώστε να είναι λεπτότεροι, ελαφρύτεροι και μικρότεροι και «Έτοιμοι για VR» συνδυάζοντας μέγιστη απόδοση με μέγιστη φορητότητα.

Τα workstations Dell Precision 7730 και 7530 παρέχουν εξαιρετικά αποτελέσματα με τους τελευταίους 8ης γενιάς επεξεργαστές Intel® Core™ και Xeon®, επαγγελματικά γραφικά AMD Radeon WX και NVIDIA Quadro®, κορυφαία μνήμη SuperSpeed 3200MHz και τη μεγαλύτερη χωρητικότητα μνήμης για ένα φορητό workstation έως 128GB. Το Dell Precision 7530 είναι το πρώτο workstation “Ετοιμο για VR” με οθόνη 15 ιντσών στην αγορά. Και τα δύο φορητά workstations είναι εξοπλισμένα με κορυφαία τεχνολογία για να χειρίζονται πολύπλοκα, δημιουργικά φορτία εργασίας. Το Precision 7530 προσφέρει κορυφαία απόδοση με τη μεγαλύτερη χωρητικότητα αποθήκευσης SSI PCIe που είναι διαθέσιμη για workstation 15 ιντσών: μέχρι 6TB, ενώ το 7730 ανοίγει το δρόμο για νέες περιπτώσεις εφαρμογών, όπως ανάπτυξη εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (AI) και μηχανικής μάθησης, καθώς και συστήματα εξαγωγής συμπερασμάτων.

Το μικρότερο φορητό workstation 2-σε-1 στις 15 ίντσες, Dell Precision 5530 2-σε-1, προσφέρει στους εργαζόμενους την απόδοση που χρειάζονται για την εμπλουτισμένη δημιουργία και επεξεργασία περιεχομένου σε ένα όμορφο και απίστευτα λεπτά σχεδιασμένο περίβλημα. Μια ευέλικτη άρθρωση 360 μοιρών επιτρέπει πολλούς τρόπους αλληλεπίδρασης, συμπεριλαμβανομένης της υποστήριξης για την αφή και την πένα. Η οθόνη InfinityEdge 4K Ultra HD επόμενης γενιάς, διασφαλίζει ότι οι χρήστες μπορούν να είναι σίγουροι ότι η δουλειά τους παρουσιάζεται πειστικά και με απίστευτη λεπτομέρεια. Το Dell Premium Pen παρέχει ακριβή ευαισθησία πίεσης (4.096 σημεία πίεσης), λειτουργικότητα κλίσης και χαμηλή καθυστέρηση για μια εμπειρία όσο το δυνατόν πιο κοντά στο σκίτσο σε χαρτί. Ο νέος σχεδιασμός του πληκτρολογίου MagLev μειώνει το πάχος του πληκτρολογίου χωρίς να διακυβεύει τις κρίσιμες συντομεύσεις πληκτρολογίου στις ροές εργασίας δημιουργίας περιεχομένου και η εξαιρετικά λεπτή θερμική μόνωση GORE™ διατηρεί το σύστημά σας δροσερό ενώ παράγει απόδοση επιπέδου workstation.

Ο μικρότερος φορητός workstation 15 ιντσών της Dell, Dell Precision 5530, προσφέρει εξαιρετική εμπειρία απεικόνισης με οθόνες InfinityEdge 4K Ultra HD επόμενης γενιάς που προσφέρουν καλύτερες αναλογίες αντίθεσης, υποστήριξη αφής και ποιότητα εικόνας με νέες επιλογές απεικόνισης IGZO 4. Πιο ισχυρός από ποτέ, ο λεπτός και ελαφρύς φορητός workstation με τις καλύτερες πωλήσεις στην αγορά, ζυγίζει μόλις 1,77 κιλά και προσφέρει επαγγελματικά γραφικά επόμενης γενιάς μέχρι και NVIDIA Quadro® P2000. Με βελτιωμένες ταχύτητες μνήμης 2666MHz μέχρι 32GB, οι χρήστες μπορούν να επιταχύνουν εύκολα τις πιο πολύπλοκες ροές εργασίας τους. Με αποθήκευση SSD έως και 4TB, οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση, να μεταφέρουν και να αποθηκεύουν μεγάλα αρχεία 3D, βίντεο και πολυμέσων γρήγορα και εύκολα, κάτι που σπάνια γίνεται σε φορητούς σταθμούς εργασίας με τόσο λεπτό και ελαφρύ πλαίσιο. Ο πλήρως προσαρμόσιμος φορητός workstation 15 ιντσών Dell Precision 3530 παρέχει την ισχύ ενός σταθμού εργασίας σε τιμή συγκρίσιμη με έναν συνηθισμένο υπολογιστή, με επεξεργαστές 8ης γενιάς Gen Intel® Core™ και επεξεργαστές επόμενης γενιάς Xeon®, μνήμη μέχρι 2666MHz και επαγγελματικά γραφικά NVIDIA Quadro® P600. Με τη μπαταρία 92WHr και μεγάλη ποικιλία θυρών, όπως HDMI 2.0, Thunderbolt και VGA, οι χρήστες θα παραμείνουν εν κινήσει και παραγωγικοί.

Γραφείο παντού: φορητοί υπολογιστές Dell Latitude

Το χαρτοφυλάκιο Dell Latitude έχει σχεδιαστεί για ολοήμερη παραγωγικότητα σε μικρά μεγέθη συσκευών για να σας επιτρέψει να εργάζεστε οπουδήποτε απαιτείται. Το περίβλημα στα Dell Latitude 5491 και 5591 έχει μειωθεί ως προς το μέγεθος του αποτυπώματος κατά 30% στις τελευταίες τρεις γενιές, ενώ τα νέα συστήματα έχουν εφοδιαστεί με τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις, που τα καθιστούν τα ισχυρότερα Latitudes μέχρι σήμερα. Παρέχοντας έως και 19 ώρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας, οι νέοι φορητοί υπολογιστές προσφέρουν τη δύναμη, τη φορητότητα και τη συνδεσιμότητα που χρειάζονται οι χρήστες για να διανύσουν πολυάσχολες μέρες που περιλαμβάνουν συνεχόμενες συναντήσεις ή διαδρομές μεταξύ διαφορετικών σημείων. Οι συγκεκριμένοι φορητοί υπολογιστές είναι εφοδιασμένοι με επεξεργαστές 8ης γενιάς Intel® Core™ (i5 / i7) vPro (σειρά H 45W), μνήμη 2666MHz έως 32GB, γραφικά NVIDIA, προαιρετικό Thunderbolt™ 3 και μια σειρά επιλογών αποθήκευσης από σκληρούς δίσκους μέχρι μονάδες solid state PCIe.

Σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο του προγράμματος Legacy of Good Program της Dell, με κάθε φορητό υπολογιστή να περιέχει ανανεώσιμες ίνες άνθρακα στο πλαίσιο του. Η Dell έχει περάσει πάνω από μια δεκαετία που εργάζεται με ανανεώσιμα υλικά σε προϊόντα και συσκευασίες. Από το 2012, η εταιρεία έχει ανακυκλώσει υλικά με αξία μεγαλύτερη από 57 εκατομμύρια ευρώ μετά την κατανάλωση σε νέα προϊόντα και δεσμεύτηκε να ανακυκλώσει 114 εκατομμύρια ευρώ περιεχομένου στο χαρτοφυλάκιο προϊόντων της έως το 2020.

Αναγνωρισμένα ως τα πιο ασφαλή και διαχειρίσιμα εμπορικά φορητά υπολογιστικά συστήματα παγκοσμίως, τα μοντέλα Latitude προσφέρουν επίσης στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν έναν αναγνώστη επαλήθευσης καρτών FIPS 201 και έναν αναγνώστη έξυπνων καρτών χωρίς επαφή με την πιστοποίηση FIPS 140-2 Level 3 του Control Vault 2™. Περιλαμβάνουν επίσης το χαρακτηριστικό Intel Authenticate, μια λύση ελέγχου ταυτότητας πολλαπλών παραγόντων που πιστοποιεί ταυτότητες στο hardware για πρόσθετη προστασία κάτω από το επίπεδο του λογισμικού, ενώ πλέον τώρα περιλαμβάνει και υποστήριξη για αναγνώριση προσώπου με τα Windows 10. Τα Dell Latitudes είναι επίσης εύκολο να εγκατασταθούν και να διαχειριστούν με το Dell Client Command Suite, με δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης και εγκατάστασης. Για όσους εκτελούν τα Windows 10, η Dell έχει αναπτύξει μια μοναδική ενσωμάτωση με το VMware Workspace ONE και την Dell Client Command Suite για τη διαχείριση μέσω cloud του firmware του Dell Commercial Client (BIOS), των προγραμμάτων οδήγησης της Dell, του λειτουργικού συστήματος Windows και των εφαρμογών της κονσόλας cloud VMware Workspace ONE. Οι πελάτες Dell Windows 10 έχουν επίσης την επιλογή να χρησιμοποιήσουν το Microsoft AutoPilot για ανάπτυξη και διαχείριση, το οποίο η Dell θα στέλνει στους πελάτες από τον Μάιο. Κανένας άλλος κατασκευα