Συντάκτες και δημοσιογράφοι από τα περιοδικά φωτογραφίας σε όλο τον κόσμο ξεχώρισαν ένα προϊόν της Epson, στα κορυφαία βραβεία TIPA 2018. Το βραβευμένο προϊόν της Epson, τη φετινή χρονιά, ήταν ο εκτυπωτής Expression Photo HD XP-15000*, ο οποίος κατέκτησε τον τίτλο του «Καλύτερου Φωτογραφικού Εκτυπωτή».

Τα βραβεία TIPA (Technical Image Press Association) απονέμονται από μια παγκόσμια ομάδα καταρτισμένων ειδικών που εκτίθενται σε ένα ευρύ φάσμα προϊόντων. Μέσα από την εμβέλεια των εκδόσεων που εκπροσωπούν και το περιεχόμενο που αναπτύσσουν, απευθύνονται σε ένα αναγνωστικό κοινό που τους διαβάζει για την ειλικρινή και αξιόπιστη εκτίμησή τους για προϊόντα φωτογραφίας και απεικόνισης. Τα φετινά βραβεία επιλέχθηκαν από εκπροσώπους 29 επαγγελματικών, ερασιτεχνικών και επιχειρηματικών περιοδικών από την Ασία, την Αυστραλία, την Ευρώπη και τη Βόρεια και Νότια Αμερική, με έναν εκπρόσωπο από το Camera Journal Press Club στην Ιαπωνία.

Η TIPA είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο σημαντικές ενώσεις εκδοτών τύπου εικόνας και φωτογραφίας στον κόσμο. Η απόκτηση του συγκεκριμένου βραβείου για το 2018 σηματοδοτεί ότι η Epson έχει λάβει συνολικά 39 βραβεία από την TIPA για τεχνολογίες και προϊόντα απεικόνισης από το 1997, συμπεριλαμβανομένων εκτυπωτών inkjet, μελανιών, σαρωτών και βιντεοπροβολέων. Η τελετή απονομής των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στη Κολωνία της Γερμανίας, στις 26 Σεπτεμβρίου του 2018.

Το βραβευμένο προϊόν έλαβε την ακόλουθη αναφορά από την TIPA:

Epson Expression Photo HD XP-15000

«Ο σχετικά ελαφρύς εκτυπωτής Expression Photo HD XP-15000 της Epson ζυγίζει 8,5 κιλά (18,7 lbs) και, σε λειτουργία εκτύπωσης, καταλαμβάνει χώρο μόνο 476 x 785 x 412 μμ (18,7 x 30,9 x 16,2 ίντσες). Αυτός ο 6-χρωμος εκτυπωτής, που συμπεριλαμβάνει γκρι μελάνη για βελτιωμένες εκτυπώσεις B & W, προσφέρει μεταβλητό μέγεθος σταγονιδίων τόσο μικρό όσο 1,5 picolitres και μπορεί να παραδώσει μέγιστη ανάλυση 5760 x 1440, σε μεγέθη εκτύπωσης μέχρι 13×19 ίντσες (A3 +). Επίσης, μπορεί να διαχειριστεί εξειδικευμένα μέσα, συμπεριλαμβανομένων και cardstock, μέσω ενός οπίσθιου δίσκου 50 φύλλων, καθώς και εκτύπωση διπλής όψης. Προσφέρει εύκολη ρύθμιση μέσω μιας έγχρωμης LCD οθόνης 2,4″ και διαθέτει ασύρματη συνδεσιμότητα, επιτρέποντας στους χρήστες να εκτυπώνουν από το smartphone και το tablet τους».

Παρακαλώ, ανατρέξτε στον ιστότοπο της Epson τοπικά για λεπτομέρειες σχετικά με τον εκτυπωτή Expression Photo HD XP-15000 και άλλα προϊόντα της εταιρείας

www.epson.gr

*Σημειώστε ότι οι ονομασίες των προϊόντων διαφέρουν ανά περιοχή.