Το Conan Exiles, το open world survival game της Funcom που θα κυκλοφορήσει στο PC, στο Xbox και στο PlayStation 4 στις 8 Μαΐου, καλεί τους παίκτες να επιβιώσουν, να οικοδομήσουν και να κατακτήσουν τον κόσμο.

Εμείς σκεφτήκαμε πως θα ήταν διασκεδαστικό αν αντιστρέφαμε την κατάσταση και ρίχναμε τον Conan σε ένα κόσμο Σκανδιναβικών επίπλων, ρομποτικών ηλεκτρικών σκουπών και αεροπλάνων. Το συμπέρασμα; Ελπίζουν οι παίκτες να τα καταφέρουν καλύτερα στον δικό του κόσμο. 

Όταν του ζητήσαμε ένα σχόλιο για τις πρόσφατες εμπειρίες του, ο Conan είχε να πει τα εξής: «Βρήκα ένα βιβλίο που είναι δέκα φορές πιο διαβολικό από το Νεκρονομικόν ή τους φλεγόμενους παπύρους του Σκέλος», είπε ο Κόναν ο Βάρβαρος. «Λέγεται Οδηγίες Κατασκευής.»

Όταν το Conan Exiles κυκλοφορήσει στις 8 Μαΐου θα έχει αφήσει πίσω του 14 μήνες Early Access στο PC και 9 μήνες στο Game Preview του Xbox One. Στη διάρκεια αυτού του διαστήματος το παιχνίδι έχει υποστεί τεράστια βελτίωση, ο κόσμος του έχει σχεδόν διπλασιαστεί σε μέγεθος και αρκετά νέα, κρίσιμα χαρακτηριστικά έχουν προστεθεί σε αυτό. Η ημέρα της κυκλοφορίας του θα συνοδευτεί από ένα τεράστιο launch patch που θα επεκτείνει ακόμα περισσότερο τον κόσμο του παιχνιδιού. Θυμίζουμε επίσης πως αυτή θα είναι η πρώτη φορά που το Conan Exiles θα εμφανιστεί στο PlayStation 4.