Η Acer ανακοίνωσε ότι 13 από τα προϊόντα της διακρίθηκαν με τα Red Dot Design Awards για την άψογη σχεδίασή τους, με τη νίκη αυτή να έρχεται αμέσως μετά από τα 12 iF Design Award 2018, που απέσπασε πρόσφατα.

Φέτος, με κυρίαρχες στον κλάδο τους, καινοτόμες συσκευές όπως το Swift 7, το λεπτότερο laptop του κόσμουi και το Acer Chromebook Tab 10, το πρώτο εκπαιδευτικό tablet με Chrome OS, τα βραβευμένα με τα Red Dot awards προϊόντα της Acer καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα κατηγοριών από notebooks, desktops, headsets, monitors έως και projectors. Με τον τρόπο αυτό επιβεβαιώνεται η δέσμευση της Acer στη δημιουργία μοναδικού σχεδιασμού, αναβαθμίζοντας την εμπειρία του χρήστη, ανεξάρτητα από τον τύπο του προϊόντος και την τιμή του.

«Είμαστε κατενθουσιασμένοι όχι μόνο γιατί 13 από τα προϊόντας μας απέσπασαν τόσο τιμητικά βραβεία αλλά και γιατί τόσες κατηγορίες προϊόντων μας είναι ανάμεσα στους νικητές», δήλωσε η Tiffany Huang, President of Corporate Marketing, Business Planning, and Operations της Acer. «Αποστολή μας είναι να κάνουμε την τεχνολογία πιο προσιτή για όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους, καθώς και να παρέχουμε εξαιρετικές εμπειρίες μέσω των user-centric designs και λειτουργιών σε όλες τις κατηγορίες συσκευών».

Οι Acer νικητές των Red Dot Design Award 2018 είναι οι εξής:

Predator Triton 700 gaming notebook

Το βραβευμένο και με iF Design Award 2018 λεπτό σασί από αλουμίνιο, με πάχος 18.9 mm και βάρος 2.45 kg, διαθέτει οθόνη 15.6 ιντσών Full HD IPS και υποστηρίζει κορυφαίες τεχνολογίες πληροφορικής, επιτυγχάνοντας τη σωστή ισορροπία μεταξύ μεγέθους και απόδοσης. Το μαύρο του πλαίσιο έχει minimal σχεδιασμό με ευθύ περίγραμμα και καλοσχηματισμένες γωνίες.

Predator Galea 500 gaming ακουστικά

Τα Predator Galea 500 gaming ακουστικά βοηθούν τον παίκτη να συγκεντρωθεί στο gaming καθώς του επιτρέπουν να ακούει κάθε στοιχείο του παιχνιδιού χάρη στην τεχνολογία TrueHarmony™ 3D Soundscape της Acer. Παράλληλα, η αναπαραγωγή του ήχου γίνεται με βάση την κατεύθυνση του παίκτη, πείθοντας τον εγκέφαλο ότι ο ήχος προέρχεται από μία σταθερή κατεύθυνση.

Acer Swift 5 Notebook

Το Swift 5 είναι σχεδιασμένο για όσους επιζητούν την απόλυτη φορητότητα και επίδοση με stylish πινελιά. Το κομψό σασί του ζυγίζει μόλις 970 g καθιστώντας το ιδανικό για ανθρώπους που μετακινούνται συνεχώς. Είναι κατασκευασμένο από εκλεπτυσμένες επιλογές υλικών όπως το κράμα μαγνησίου και λιθίου για το επάνω και το κάτω μέρος και το κράμα μαγνησίου αλουμινίου που προσφέρει επιπλέον αντοχή στα υπόλοιπα κομμάτια.

Acer Spin 5 Convertible notebook

Το Acer Spin 5 διαθέτει μία μεγάλη καινοτομία στο σχεδιασμό, που είναι τα ηχεία του. Στο παρελθόν, η λειτουργία των ηχείων στα convertible notebooks παρεμποδίζονταν εύκολα σε ορισμένα modes χρήσης. Η Acer κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο αυτό χάρη στο πρακτικό design της που εξασφαλίζει ότι τα ηχεία θα λειτουργούν άψογα και στις 4 διαφορετικές λειτουργίες της συσκευής για audio χωρίς συμβιβασμούς.

Acer Swift 7 Notebook

Έχοντας πάχος μόλις 8.98 mm, το Acer Swift 7 είναι το λεπτότερο laptop στον κόσμο. Το unibody από άριστο αλουμίνιο είναι ευχάριστο στην όψη και απαλό στην υφή, ενώ αποτελεί το ιδανικό notebook για τους επαγγελματίες που θέλουν μια κομψή συσκευή. Διαθέτει ενσωματωμένη ταχύτατη 4G LTE συνδεσιμότητα, κρατώντας το χρήστη συνεχώς συνδεδεμένο, χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο για όσους θέλουν να εξαλείψουν τα προβλήματα της ασύρματης σύνδεσης στο δρόμο και να παραμένουν συγκεντρωμένοι στην εργασία τους.

Acer Nitro 5 gaming notebook

Φτιαγμένος για τον casual gamer, ο Acer Nitro 5 διαθέτει εκπληκτικό design που ξεχωρίζει στο πλήθος. Το μυστηριώδες μαύρο carbon fiber laser-engraved pattern συνδυάζεται με τον κόκκινο μηχανισμό, προκαλώντας το πνεύμα του gaming και προσφέροντας μεγάλη σταθερότητα.

Acer Chromebox CXI3

Προσφέροντας εξαιρετικές επιδόσεις χάρη στους επεξεργαστές Intel® Core™ 8ης γενιάς, ο Acer Chromebox CXI3 είναι η τέλεια desktop επιλογή για εργαστήρια και βιβλιοθήκες. Ο Acer Chromebox CXI3 έχει συμπαγές design που ταιριάζει τέλεια με κάθε περιβάλλον και μπορεί να τοποθετηθεί ελεύθερα στην ενσωματωμένη βάση ή να ασφαλιστεί στο πίσω μέρος της οθόνης με ένα προαιρετικό VESA mounting kit.

Acer Chromebook Tab 10

Σχεδιασμένο για εκπαιδευτικό σκοπό το Acer Chromebook Tab 10 θα χρησιμοποιηθεί στις K-12 τάξεις, για την επέκταση και τη βελτίωση της σχολικής μάθησης εισάγοντας την ταχύτητα, την απλότητα και την ασφάλεια του Chrome OS στα tablets. Στο μέλλον θα υποστηρίζει augmented reality προσφέροντας νέες εμπειρίες μάθησης μέσω της τεχνολογίας Expeditions AR. Πρόκειται για τεχνολογία της Google που χαρτογραφεί την τάξη και τοποθετεί 3D αντικείμενα μέσα σε αυτή, απλοποιώντας τη μελέτη και την κατανόηση μαθημάτων.

Acer Veriton N Series Desktop

Η νεότερη γενιά των Acer Veriton N modular desktops παρουσιάζει ένα spacesaving, customizable mini PC, σχεδιασμένο έτσι ώστε να επιτρέπει την προσθήκη 1 liter module addons for M.2 SSDs, ODDs, HDDs, I/O θύρες, card readers και κάρτες γραφικών για εύκολη toolless επέκταση και αναβάθμιση.

Acer Nitro RG0 Series gaming Οθόνη

Η οθόνη Acer RG0 της gaming σειράς , μπορεί να είναι μικρή σε διαστάσεις αλλά είναι αρκετά μεγάλη για παιχνίδια. Το Full HD monitor διαθέτει ένα απίστευτα λεπτό προφίλ 7mm και έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία του gaming μέσω του ΖeroFrame σχεδιασμού, μεγιστοποιώντας την προβολή του παιχνιδιού σε μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης. Ενσωματώνει την τεχνολογία Radeon Freesync™, ζωντανό IPS panel και 1 ms MPRT.

Acer Nitro VG0 Series gaming Οθόνη

Η οθόνη Acer VG0 της gaming σειράς της Acer, είναι μία entry level οθόνη η οποία όμως προσφέρει πραγματική εμπειρία χρωμάτων. Αυτό το πετυχαίνει μέσω των τεχνολογιών Radeon FreeSync ™ και IPS, ενώ ο σχεδιασμός ZeroFrame ενισχύει περαιτέρω την εμπειρία του παιχνιδιού, μεγιστοποιώντας την προβολή της εικόνας. Η οθόνη βρίσκεται τοποθετημένη πάνω σε ένα τρίποδο με σχεδιασμό για να εκτοξεύει το παιχνίδι.

Acer VL7860 Projector

Ο Acer VL7860 projector ανεβάζει τον πήχη της home cinema ψυχαγωγίας με την ποιότητα της laser εικόνας. Είναι εξοπλισμένος με μια πρωτοποριακή δίοδο laser που παρέχει φωτεινότητα 3,000 lumens και ανάλυση 4K UHD (3.840 x 2.160), έχοντας 8.3-megapixel on-screen display. Ο VL7860 διαθέτει ένα συμπαγή σχεδιασμό που του επιτρέπει να τοποθετείται εύκολα σε ένα ευρύ φάσμα χώρων.

Acer C200 Projector

Ο C200 LED projectorδιαθέτει μία εξαιρετικά συμπαγή (110 x 120 x 30 mm) και ελαφριά (350 g) μορφή, καθιστώντας τον ιδανικό για χρήση σε εξωτερικό χώρο όπως το camping ή μια μέρα στην παραλία. Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία του μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού. Ο C200 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για εργασία on the go, ιδιαίτερα στην περίπτωση μίας αυτοσχέδιας παρουσίασης.

i Βασίζεται στην εσωτερική έρευνα της Acer στις 16 Απριλίου του 2018 που σύγκρινε τους σχεδιασμούς των διαθέσιμων στην αγορά clamshell laptops με Windows OS ή OSX