Η SearchNode, η διεθνής εταιρεία που παρέχει υψηλού επιπέδου onsite search & filtering λύσεις σε κορυφαία brands παγκοσμίως, μετά την είσοδο της στην Ελληνική αγορά και μέσα από τη συνεργασία της με την impruvo – μία διεθνή συμβουλευτική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου η οποία παρέχει e-Business Consulting Services –συνεχίζει δυναμικά, εντάσσοντας στο πελατολόγιο της τα Public.

Τα Public αποτελούν το νούμερο 1 δίκτυο τεχνολογίας και ψυχαγωγίας και διαθέτουν 54 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Πέρα από το δίκτυο καταστημάτων, τα Public διαθέτουν ένα από τα μεγαλύτερα online stores στην Ελλάδα, το οποίο αναβαθμίζεται συνεχώς με απώτερο σκοπό να προσφέρει στους online users την καλύτερη δυνατή εμπειρία πλοήγησης. Η εταιρεία διακρίνεται για την υπεροχή της στην υιοθέτηση καινοτόμων τεχνολογιών, γεγονός το οποίο αποδεικνύεται και από την πρόσφατη συνεργασία της με την εταιρεία SearchNode.

Η συνεργασία της SearchNode με τα Public έχει ως σκοπό να αναβαθμίσει την εμπειρία του χρήστη όταν εκείνος βρίσκεται στη διαδικασία αναζήτησης ενός προϊόντος, καθιστώντας τη διαδικασία περισσότερο αποτελεσματική. Πλέον, οι online users θα μπορούν  να πληκτρολογούν το προϊόν που ψάχνουν στο πεδίο αναζήτησης και μέσα σε 50 χιλιοστά του δευτερολέπτου τα πιο συναφή αποτελέσματα θα εμφανίζονται στις οθόνες τους. Η ταχύτατη εμφάνιση των αποτελεσμάτων επιτυγχάνεται χάρη στην χρήση της τεχνολογίας NLP (Natural Language Processing), της Τεχνητής Νοημοσύνης και τεχνολογιών open source που χρησιμοποιεί η SearchNode.

Ο Anthony Baksys, CEO & Co-founder της SearchNode δήλωσε: «Με μεγάλη μας χαρά εντάσσουμε στο πελατολόγιο μας τα Public, ένα κορυφαίο δίκτυο καταστημάτων που διαθέτει ένα από τα καλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα στην ελληνική αγορά. Οι εξειδικευμένες υπηρεσίες onsite search & filtering που από εδώ και στο εξής θα παρέχει η εταιρεία SearchNode στα Public θα αναβαθμίσουν την εμπειρία πλοήγησης των χρηστών αυξάνοντας τα ποσοστά μετατροπής και συνεπώς τα έσοδα της εταιρείας

H SearchNode αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα μέσα από τη συνεργασία της με την impruvo, μία διεθνή συμβουλευτική εταιρεία ηλεκτρονικού εμπορίου, η οποία παρέχει e-Business Consulting Services. Η impruvo εκπροσωπείται από τον Αλέξανδρο Ρήγα (CEO) και αποτελεί πλέον τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο της SearchNode στην τοπική αγορά.