Η NIS America βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το Disgaea 1 Complete θα κυκλοφορήσει στο Nintendo Switch και στο PlayStation 4 αυτό το φθινόπωρο!

Για να γιορτάσει τα 15α γενέθλια του Disgaea franchise, το Disgaea 1 Complete προσφέρει την πρωταρχική, επική ιστορία, το Disgaea: Hour of Darkness, στις σύγχρονες κονσόλες με ανανεωμένα γραφικά και το κλασσικό gameplay που ξέρουν και αγαπούν οι οπαδοί της σειράς.

Τι είναι το Disgaea 1 Complete

Ο Overlord είναι νεκρός. Ο Netherworld βρίσκεται σε αναστάτωση. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να συντρίψεις όποιον σου εναντιωθεί! Ο Πρίγκιπας του Netherworld, Laharl, ξυπνά για να πολεμήσει για τον θρόνο του και είναι στο δικό του χέρι να βρει ανέλπιστους συμμάχους για να προασπίσει αυτό που δικαιωματικά του ανήκει. Μαζί με την δόλια υποτακτική του Etna, τον εκπαιδευόμενο άγγελο Flonne και μια ολόκληρη κουστωδία εκρηκτικών χαρακτήρων, ο Laharl θα πετσοκόψει, θα πυροβολήσει και θα γρονθοκοπήσει όποιον σταθεί ανάμεσα σε εκείνον και στην κορυφή. Εκπαιδεύστε την ομάδα σας μέχρι το level 9999 και εξαπολύστε τρελές, εξειδικευμένες κινήσεις, ομαδικές επιθέσεις και ξόρκια για να προκαλέσετε εκατομμύρια βαθμούς ζημιάς σε αυτό το παρανοϊκό, υψηλής ευκρίνειας remake ενός κλασσικού RPG.

Βασικά Χαρακτηριστικά

  • Νοιώσε την οργή του Laharl – Ανέλαβε τον έλεγχο του Πρίγκιπα Laharl, κατέκτησε τον Netherworld και γίνε ο Overlord σε αυτή την τρελή ιστορία δολοφόνων και ρομπότ!
  • Ατέλειωτες ώρες σκότους – Το πρωταρχικό Disgaea επιστρέφει καλύτερο από ποτέ! Ακολουθήστε τη βασική ιστορία ή δοκιμάστε το Etna mode με πρόσθετους χαρακτήρες που δεν υπήρχαν στην πρώτη έκδοση! Χαθείτε στον Item World για εκατοντάδες ώρες στρατηγικής και RPG δράσης, τώρα σε υψηλή ευκρίνεια για πρώτη φορά!
  • Κέρδισε επίπεδα – Ανέβασε επίπεδο στα πάντα, από τους χαρακτήρες μέχρι τα αντικείμενα και τα καταστήματα. Μήπως, ακόμα κι έτσι, η κατάσταση δεν εξελίσσεται όπως την υπολόγιζες; Τότε κατευθύνσου στο Dark Assembly και άλλαξε του νόμους του Netherworld!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.disgaea.us/d1-complete/