Τα ολοκαίνουργια 4G+ smartphones της Sony, Xperia XZ2 και σε αποκλειστικότητα το μοντέλο Xperia XZ2 Compact, είναι διαθέσιμα στο δίκτυο καταστημάτων Cοsmote και Γερμανός, αλλά και online στα www.cosmote.gr & www.germanos.gr. Τα νέα μοντέλα ξεχωρίζουν για την κάμερα με δυνατότητα εγγραφής 4K HDR Video & Full HD super slow motion videο, αλλά και για τον κορυφαίο οκταπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm, Snapdragon 845.

Το Sony Xperia XZ2 έρχεται εξοπλισμένο με οθόνη 5,7” HDR FullHD+ ανάλυσης, που υποστηρίζει τις τεχνολογίες Triluminos  και X-Reality για συναρπαστική θέαση, κομψό design από μεταλλικό πλαίσιο και γυαλί Corning Gorilla Glass 5,  με κύρια κάμερα Motion Eye 19MP & εμπρόσθια 5MP και στερεοφωνικά ηχεία για μοναδική ηχητική απόδοση. Αποκτώντας το ισχυρό Xperia XZ2, οι καταναλωτές παίρνουν δώρα, συνολικής αξίας €200: μία ασύρματη βάση φόρτισης, ένα στερεοφωνικό Bluetooth και μία αυθεντική δερμάτινη θήκη.

Χperia XZ2 Compact: αποκλειστικά σε COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ
Η νέα premium συσκευή με τις προηγμένες τεχνολογίες της Sony στο πιο compact design της αγοράς (5’’) διατίθεται σε αποκλειστικότητα από το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟ. Περιλαμβάνει τα δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά του Χperia XZ2 (οθόνη, κάμερα, επεξεργαστή) μαζί με το 3D Creator για selfies και την πιστοποίηση IP65/IP68 για αντοχή σε νερό και σκόνη. Όσοι το αποκτήσουν παίρνουν δώρο τα ασύρματα στερεοφωνικά ακουστικά SONY, αξίας €59,90.

Από τα highend χαρακτηριστικά των Χperia XZ2 και Χperia XZ2 Compact ξεχωρίζει η μπαταρία, η οποία πλέον της μεγάλης χωρητικότητας (3180mAh  και 2870mAh αντίστοιχα), διαθέτει χρήσιμες λειτουργίες, όπως Battery Care, Smart Stamina, QnovoAdaptiveCharging, για να παραμένει υγιής και με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

Οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο Sony Xperia ΧΖ2, σε δυο χρώματα: μαύρο & ασημί, στα €7991 (€22,19/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις2), το Xperia ΧΖ2 Compact, σε μαύρο χρώμα στα €5993 (€16,64/μήνα σε 36 άτοκες δόσεις) ή φθηνότερα στα προγράμματα κινητής COSMOTE και να τα συνδυάσουν με αξεσουάρ που τους ταιριάζουν, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Το δίκτυο καταστημάτων COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ φροντίζει να εμπλουτίζει διαρκώς την γκάμα των 4G/4G+ Smartphones για να μπορούν οι χρήστες να σερφάρουν σε απίστευτα γρήγορες ταχύτητες, χάρη στο αξεπέραστο 4G / 4G+ δίκτυο COSMOTE, το Νο1 δίκτυο σε πληθυσμιακή κάλυψη4 (98% και 92% αντίστοιχα) στην Ελλάδα.

1 Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

2 Αφορά εξόφληση μέσω πιστωτικών καρτών.

3 Οι τιμές είναι ενδεικτικές και συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.

4 Η πληθυσμιακή κάλυψη αφορά σε Κάλυψη Εξωτερικών Χώρων (Outdoor Population Coverage).