Η Visa Inc. ανακοίνωσε ότι ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, Zlatan Ibrahimovic, θα είναι το νέο πρόσωπο της παγκόσμιας καμπάνιας της για το παγκόσμιο κύπελλο 2018 FIFA World Cup Russia™. Ως Επίσημος Συνεργάτης Υπηρεσιών Πληρωμών της FIFA, η Visa, σε συνεργασία με τον Zlatan, θα δώσει τη δυνατότητα στους λάτρεις του ποδοσφαίρου να μη χάσουν ούτε στιγμή δράσης αυτό το καλοκαίρι.

«Είμαι ιδιαίτερα περήφανος που συνεργάζομαι με τον παγκόσμιο ηγέτη στην τεχνολογία πληρωμών», δήλωσε ο Zlatan Ibrahimović, αστέρας του ποδοσφαίρου και νέο πρόσωπο της καμπάνιας της Visa, FIFA World Cup™. «Πάντοτε προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος στο ποδόσφαιρο, έτσι και η συνεργασία με τη Visa δείχνει ότι συνεχίζω να προσπαθώ να είμαι ο καλύτερος».

Ως ένας από τους πιο επιτυχημένους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ο Zlatan έχει κερδίσει 33 κύπελα στην καριέρα του με εννέα ομάδες σε Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Σουηδία και Ηνωμένες Πολιτείες. Ο Zlatan θεωρείται ως ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στο παιχνίδι και από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της γενιάς του.

Ο Zlatan δεν είναι μόνο γνωστός για το δυναμισμό του στον αθλητισμό, αλλά και για το χαρακτήρα του και την παγκόσμια αποδοχή που γνωρίζει. Γεννημένος στη Σουηδία από πατέρα Βόσνιο και μητέρα από την Κροατία, αυτός ο θρύλος του ποδοσφαίρου, πρεσβευτής των Ηνωμένων Εθνών και επιχειρηματίας, μιλά πέντε γλώσσες και ενσαρκώνει τον παγκόσμιο χαρακτήρα της Visa, καθώς και την αποδοχή του brand.

«Πάντοτε γνωρίζαμε τα εντυπωσιακά επιτεύγματα, την παγκόσμια απήχηση και την ενδιαφέρουσα προσωπικότητα του Zlatan», δηλώνει η Lynne Biggar, Chief Marketing and Communications Officer, Visa Inc. «Στη Visa είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τον Zlatan για την πραγματοποίηση της καμπάνιας μας FIFA World Cup™ και που θα συνδεθούμε με οπαδούς από όλο τον κόσμο, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι η Visa μας πηγαίνει «Εκεί που Θέλουμε να Είμαστε».

Το ταξίδι του Zlatan θα ξεκινήσει τον ερχόμενο μήνα. Για να μείνετε συντονισμένοι, ακολουθήστε τα 31 εκατ. followers του Zlatan στο Instagram στο @iamzlatanibrahimovic ή επισκεφθείτε τη σελίδα Visa.gr.