H INTRASOFT International, παγκόσμια εταιρία τεχνολογίας, πιστή στον εξωστρεφή χαρακτήρα της, ίδρυσε τη νέα της θυγατρική στο Cape Town της Νότιας Αφρικής νωρίτερα αυτό τον μήνα. Αυτό είναι και το νεότερο μέλος στη συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια οικογένεια της INTRASOFT.

Η κίνηση υπογραμμίζει την ικανότητα της INTRASOFT να εντοπίζει και να αξιοποιεί υψηλής προστιθέμενης αξίας ανθρώπινο δυναμικό σε όλο τον κόσμο. Η 15-μελής ομάδα της INTRASOFT στο Cape Town εστιάζει ήδη σε έργα δημοσίου τομέα που αφορούν φορολογία, διαχείριση εσόδων και ecustoms – κλάδοι που συνολικά αποτελούν πλέον αναγνωρισμένο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της εταιρείας στο δημόσιο τομέα σε παγκόσμια κλίμακα. Η πολυετής εμπειρία της τοπικής ομάδας δημιουργεί επιπλέον τη δυναμική για νέες επιχειρηματικές ευκαιρίες στην ευρύτερη περιοχή.

Ο κ. Αλέξανδρος Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRASOFT International, δήλωσε: «Η απόφαση για την ίδρυση της INTRASOFT International South Africa ως εξειδικευμένο Competence Center στον τομέα της φορολογίας και των ecustoms ήρθε έπειτα από ενδελεχή αξιολόγηση, τόσο της προοπτικής της εγχώριας και των περιφερειακών αγορών, όσο και της ποιότητας του τοπικού ανθρώπινου δυναμικού.

Η ίδρυση της νέας μας εταιρείας στη Νότιο Αφρική, σε συνδυασμό με την ταχύτατα αναπτυσσόμενη θυγατρική μας στην Κένυα υπογραμμίζει πλήρως την πίστη μας στον ψηφιακό μετασχηματισμό της αγοράς δημοσίου τομέα στην Αφρική. Καλωσορίζουμε με ενθουσιασμό το νέο μέλος της οικογένειάς μας και ευχόμαστε στους συναδέλφους μας κάθε επιτυχία.»