Η Ιnfo Quest Technologies συμμετέχει ως Χρυσός Χορηγός στην εκδήλωση που διοργανώνει η Cisco με τίτλο “The Network. Intuitive.” την Τρίτη 17 Απριλίου στο WYNDHAM GRAND ATHENS HOTEL.

H εταιρεία θα εστιαστεί σε λύσεις ασφάλειας – Security- υποδομών και δεδομένων με την ομιλία “Security in a Connected World”,  ένα πεδίο ιδιαίτερα επίκαιρο, τόσο λόγω των νέων κανονιστικών υποχρεώσεων, όσο και των αυξημένων προκλήσεων που φέρνει ο γοργός ψηφιακός μετασχηματισμός και το Mobility / IoT.

Η Info Quest Technologies και η Cisco Greece συνεργάζονται στρατηγικά για περισσότερα από 20 χρόνια, με κοινό στόχο τη συνεχή ανάπτυξη  και καθοδήγηση του δικτύου συνεργατών και όραμα τη βέλτιστη αξιοποίηση των προηγμένων λύσεων της Cisco από όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις, στη συνεχή προσπάθειά τους για εκσυγχρονισμό και ανταγωνιστικότητα.  H Info Quest Technologies έχει βραβευτεί για το έτος 2017 και για το έτος 2016 ως «Cisco Distributor of the Year» επιβεβαιώνοντας την προσήλωσή της στη δημιουργία αξίας για τους προμηθευτές και τους συνεργάτες της.´