Δύο σημαντικά τιμητικά βραβεία έλαβε η Info-Quest, στο πλαίσιο του Cisco Partner Summit 2009, στη Βοστώνη. Πρόκειται για τις διακρίσεις Distribution Partner of the Year 2008 – Mediterranean Region και Top Innovator of the Year 2008.


O κ. Dominique Vanhamme, Head of European Distribution and Resellers, Cisco Systems, Inc., παραδίδει ένα από τα βραβεία στον κ. Δημήτρη Εφορακόπουλο, Αντιπρόεδρο ΔΣ και Γενικό Διευθυντή της Info-Quest.

O κ. Dominique Vanhamme, Head of European Distribution and Resellers, Cisco Systems, Inc., παραδίδει ένα από τα βραβεία στον κ. Δημήτρη Εφορακόπουλο, Αντιπρόεδρο ΔΣ και Γενικό Διευθυντή της Info-Quest.

Οι βραβεύσεις πιστοποιούν την ηγετική θέση που κατέχει η Info-Quest στον τομέα της Διανομής προϊόντων Cisco στην περιοχή της Μεσογείου και αφετέρου την έφεσή της στην πρωτοπορία και την καινοτομία.


Τα δύο αυτά βραβεία απονέμονται από τη Cisco στην Info-Quest για την αξία που προσέδωσε στη συνεργασία, τις συνεχείς προσπάθειες και επιτυχίες της και γενικότερα την υψηλότατη απόδοσή της σε όλους τους άξονες της συνεργασίας, από τη διαχείριση των προϊόντων, την προώθησή τους και τα logistics, μέχρι τις πωλήσεις, τις υπηρεσίες υποστήριξης και τη συνολική ικανοποίηση των απαιτήσεων των μεταπωλητών σε πανελλαδικό επίπεδο.


«Στο πλαίσιο της πολυετούς στρατηγικής συνεργασίας της Info-Quest με τη Ciscο, η φετινή διπλή βράβευση μας τιμά ιδιαίτερα, καθώς εκ νέου αναγνωρίζεται η προσήλωσή μας στα προϊόντα και τις υπηρεσίες της ηγέτιδας εταιρίας στο χώρο του networking. Η Info-Quest, με διαρκείς επενδύσεις σε πόρους και υποδομές, λειτουργεί προσδίδοντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αξία σε όλη την αλυσίδα διανομής: τους συνεργάτες, τους μεταπωλητές και τους τελικούς πελάτες της», δήλωσε ο κ. Δημήτρης Εφορακόπουλος, Αντιπρόεδρος ΔΣ και Γενικός Διευθυντής της Info-Quest.


«Με την εικοσιπεντάχρονη και πλέον εμπειρία της και την από το 2001 συνεργασία της με τη Cisco, η Info-Quest είναι ο μεγαλύτερος διανομέας στην Ελλάδα. Η στρατηγική της για επιχειρησιακή αριστεία, γεωγραφική κάλυψη και προστιθέμενη αξία στα προϊόντα Cisco την καθιστούν στρατηγικό συνεργάτη. Οι επιδόσεις της για το 2008, μεταξύ των οποίων 72% συνολική ανάπτυξη πωλήσεων και εξαιρετικά επιτεύγματα στον τομέα των προηγμένων τεχνολογιών αποδεικνύουν τη δέσμευσή της στη Cisco και αναγνωρίζονται με αυτές τις τιμητικές διακρίσεις», δήλωσε ο κ. Jodi Botifoll, Vice President, Mediterranean Region, Cisco.