Την ερχόμενη εβδομάδα πραγματοποιείται στην Αθήνα, το συνέδριο SAP NOW ATHENS 2018 με τη συμμετοχή σημαντικών ομιλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό και θέμα: TheIntelligent EnterpriseGoing from Thinkingto Doing.

Tο μεγαλύτερο συνέδριο λύσεων πληροφορικής που διοργανώνει η SAP την Τρίτη 24 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, θα φιλοξενήσει φέτος ενδιαφέρουσεςομιλίες, συζητήσεις, παρουσιάσεις, digital scenarios και live demos που στόχο έχουν να αναδείξουν τις πιο σύγχρονες, κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η SAP για τη διαχείριση διαφορετικών επιχειρηματικών λειτουργιών, αλλά και καινοτόμες εφαρμογές της εταιρίας.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα ανοίξει ο κ. Ανδρέας Ξηρόκωστας, Διευθύνων Σύμβουλος, SAP Hellas Cyprus & Malta, ο οποίος θα παρουσιάσει πώς οι ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να εισέλθουν στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού, κάνοντας τις καινοτόμες ιδέες τους, πράξη.  Στη συνέχεια, ο Τοm Raftery, Global Vice President, Futurist and IoT Evangelist, SAP, θα αναφερθεί στις εξελίξεις που πρέπει να αναμένουμε τα επόμενα 10 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας, ενώ θα ακολουθήσει συζήτηση πελάτων με θέμα την «ΕυφυήΕπιχείρηση» και συμμετοχή υψηλόβαθμων στελεχών της Viohalco SA, CocaCola HBC , της Generali Hellas, της Sfakianakis Groupμεταξύ άλλων. Το συντονισμό του συνεδρίου θα αναλάβει ο καταξιωμένος δημοσιογράφος, κ. Μπάμπης Παπαδημητρίου .

Αμέσως μετά, ακολουθούν 18 παράλληλεςθεματικές συνεδρίες για IoT, SAP Leonardo, Digital Customer Experience, DigitalWorkforce, Digital Manufacturing, BusinessAnalytics, Blockchain, GDPR, BusinessNetworks SAP HANA Data ManagementSuite,  SAP S4 HANA, με επιτυχημένες ιστορίες πελατών όπου στελέχη της SAP και των συνεργατών θα παρουσιάσουν τις κορυφαίες λύσεις που προσφέρει η εταιρία και οι οποίες καλύπτουν μεγάλο εύρος των αναγκών μιας επιχείρησης που οφείλει να ανταποκριθεί στη νέα ψηφιακή πραγματικότητα. Επίσης για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί παράλληλα με το SAP NOW, SAP Business One συνεδρία για τις μικρές επιχείρησεις με υποστηρικτές τις εταιρίεςAlexander Moore, Byte, ddSynergy GVISION, IB Solutions, Infosupport, Project One, TEKASystems

Τέλος, το κοινό της εκδήλωσης θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ενδιαφέρουσες ομιλίες του κ. Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, της κας Πόπης Τσαπανίδου, και της κας Κικής Τσακαλδήμη – οι οποίοι θα μιλήσουν για το πώς εφάρμοσαν στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή την ιδέα Από την σκέψη στην πράξη, που αποτελεί και το κεντρικό θέμα της εκδήλωσης. Το συνέδριο θα ολοκληρωθεί με live εμφάνιση από τη γνωστή τραγουδίστρια , Demy .

Diamond χορηγός της εκδήλωσης είναι η RealConsulting

Platinum χορηγοί είναι οι εταιρίες: Deloitte, ΕΥ, PwC TEKA Systems ,

Gold χορηγοί είναι: DDSynergy, IBM, Intrasoft, Singular Logic, Step One και SupernovaConsulting.

Στρατηγικοί Χορηγοί επικοινωνίας είναι ο ΣΚΑΪ, το περιοδικό NETWEEK και το newsletter NET FAX. Χορηγός ασύρματου δικτύου WiFi είναι η Νova.

Προϊοντικοί χορηγοί είναι oi: Nespresso, Δωδώνη και Ολυμπιακή Ζυθοποιία.