Με μεγάλη της λύπη η THQ Nordic αναφέρει πως δεν θα μπορέσει να χάσει ούτε μία στιγμή από αυτό το σπουδαίο αθλητικό γεγονός.

Επομένως, τα στελέχη της είναι αναγκασμένα να μείνουν στους υπέροχους Βιεννέζικους κήπους, φυσώντας τον αφρό της μπύρας από το χείλος των ποτηριών, βλέποντας ποδόσφαιρο και ίσως μία ή δύο σημαντικές συνεντεύξεις Τύπου μέσω του Twitch, αντί να παραβρεθεί στην E3.

Η εταιρία οφείλει να παραδεχτεί πως θα της λείψουν οι μπύρες στις 9 το πρωί στην παμπ «Ye Olde Kings Head» στη Σάντα Μόνικα, όπου οι αθλητικοί αγώνες προβάλλονται ζωντανά, αλλά με το Παγκόσμιο Κύπελλο να διεξάγεται στη Ρωσία αυτό θα σήμαινε πως η μπύρα θα έπρεπε να μεταφερθεί στις 7 το πρωί – κι αυτό είναι πολύ νωρίς, ακόμα και για τους Αυστριακούς, πόσο μάλλον για τους Σουηδούς.

Η THQ Nordic ανυπομονεί να παρουσιάσει όλα τα σπουδαία επερχόμενα παιχνίδια της, σαν το Darksiders 3, το Biomutant, το Fade to Silence και το Wreckfest, αλλά και κάποιους τίτλους που δεν έχει ανακοινώσει ακόμα, για πρώτη φορά στη Gamescomστην Κολωνία της Γερμανίας και λίγο αργότερα στην PAX West στο Σιάτλ!