Tο νέο Huawei P20 Pro είναι διαθέσιμο από σήμερα στα καταστήματα Κωτσόβολος με 24 δόσεις μέσω του πλάνου δόσεων και οι τόκοιχάρισμα ή έως 36 άτοκες δόσεις*. Παράλληλα, οι συσκευές είναι διαθέσιμες για παραγγελία από το ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά και τηλεφωνικά.

Το HUAWEI P20 Pro διαθέτει μία επαναστατική τριπλή κάμερα Leica και 5x υβριδικό ζουμ, προσφέρει καινοτόμα λειτουργικά χαρακτηριστικά για λήψη φωτογραφιών όπως το Master AI (υποβοήθηση φωτογραφίας με τη δύναμη της τεχνητής νοημοσύνης για επαγγελματικού επιπέδου λήψεις) και το HUAWEI AIS (AI Image Stabilization) μία πανίσχυρη τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας. Ο μοναδικός διαχρονικός σχεδιασμός με σχεδόν ανύπαρκτο πλαίσιο και τα ολοκαίνουργια χρώματα με δυναμικό φινίρισμα, που διαθλά το φως, αναμφίβολα αποστελούν τα κύρια γνωρίσματά του.

Είναι κατασκευασμένο από κυρτά 3D glass panels και σχεδιασμένο με ακρίβεια ώστε η συσκευή να εφαρμόζει τέλεια και να μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα με το ένα χέρι. Ιδιαίτερα ανθεκτικό καθώς είναι αδιάβροχο αφού διαθέτει προστασία IP67 για αντοχή σε σκόνη και νερό.

Το HUAWEI P20 Pro διαθέτει τα εξής κύρια χαρακτηριστικά:

Λειτουργικό σύστημα Android 8.1
Επεξεργαστής Octa Core (4x 2.36GHx & 4x1.8GHz)
6GB μνήμη RAM
Οθόνη 6.1″
Leica Triple Camera 40 Mp & 20 Mp & 8 Mp
24MP εμπρόσθια κάμερα

Τo νέo HUAWEI P20 PRO κυκλοφορεί σε τρία χρώματα: μαύρο, μωβ-λιλά και coral μπλε.

*Οι 36 άτοκες δόσεις αφορούν χρήση πιστωτικής κάρτας.