Η PQube και η WayForward βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν ότι οι εκδόσεις του Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch θα εμφανιστούν στα εμπορικά καταστήματα στις 27 Απριλίου 2018.

Επιπλέον, όλα τα αντίτυπα που θα προκύψουν από τις προ-παραγγελίες και τις αγορές την ίδια ημέρα της κυκλοφορίας του θα έχουν τον χαρακτηρισμό Day One Edition και θα περιλαμβάνουν το Risky Beats soundtrack CD με 30 κομμάτια, καθώς και ένα artbook 100 σελίδων με σκίτσα της Shantae και των υπόλοιπων χαρακτήρων που δεν έχουν ξαναδημοσιευτεί.

Το Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition είναι ο απόλυτος εορτασμός των πιο αγαπημένων περιπετειών της Shantae. Γεμάτη με digital bonus περιεχόμενο, η Ultimate Edition περιλαμβάνει το ίδιο το παιχνίδι μαζί με όλα τα προηγούμενα DLCs, όπως το Pirate Queen’s Quest expansion, το Friends to the End expansion, το Hard Code mode και το επερχόμενο Costume Pack mode, με το οποίο θα ενεργοποιηθούν τα Ninja Shantae, Beach Shantae και Officer Shantae challenge modes.

Επιπλέον, το Shantae: Half-Genie Hero – Ultimate Edition θα περιέχει όλο το περιεχόμενο που προσφέρθηκε αποκλειστικά στους χρηματοδότες του παιχνιδιού κατά τη διάρκεια του Kickstarter campaign το 2013 κι έτσι όλοι θα αποκτήσουν πρόσβαση στο Tinkerbat Transformation και στις αλλαγές χρωμάτων. Και, ως ένα τελευταίο δώρο για τους λάτρεις του παιχνιδιού, η Ultimate Edition θα περιέχει ένα αποκλειστικό, μπλε μαγιό που δεν υπάρχει σε καμία άλλη έκδοση.