Η Kaspersky Lab ανακοινώνει ότι ο Zoran Puskovic εντάχθηκε στην εταιρεία αναλαμβάνοντας θέση Γενικού Διευθυντή Ανατολικής Ευρώπης με ισχύ από 1η Απριλίου 2018. Ο Zoran Puskovic κατείχε κατά το παρελθόν κορυφαίες θέσεις στον τομέα της Πληροφορικής. Είναι ειδικός σε όλους τους επιχειρηματικούς τομείς στην Ανατολική Ευρώπη – από τομείς καταναλωτικών προϊόντων και φορέων μέχρι αγορές μικρομεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων.

Σε αυτή τη θέση, ο Puskovic είναι υπεύθυνος για τη μακροπρόθεσμη ανάπτυξη και κερδοφορία της επιχείρησης στην Ανατολική Ευρώπη, παρέχοντας εκτελεστική ηγεσία και προωθώντας τη στρατηγική ανάπτυξη της Kaspersky Lab στην περιοχή. Θα προωθήσει στρατηγικά το όραμα της εταιρείας για εξάπλωση της ευαισθητοποίησης στον κυβερνοχώρο και θα επιδιώξει να ενισχύσει την ηγετική θέση της εταιρείας στην περιοχή, προωθώντας τα βραβευμένα προϊόντα της Kaspersky Lab που απευθύνονται τόσο σε επιχειρήσεις όσο και σε καταναλωτές, όπως, επίσης και τις υπηρεσίες Πληροφόρησης απειλών της εταιρείας. Ο Zoran Puskovic προέρχεται από την υπηρεσία ServiceNow CEE, όπου εκτελούσε χρέη Περιφερειακού Διευθυντή Πωλήσεων για τις αναδυόμενες αγορές. Μαζί του φέρνει παραπάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας. Πριν εργαστεί στο ServiceNow CEE, ο Puskovic, μεταξύ άλλων, κατείχε έναν αριθμό ηγετικών ανώτερων ρόλων σε εταιρείες όπως οι: Virtual Instruments, VMware Global and SAP Central Europe, ενώ έχει εργαστεί και σε εταιρείες όπως οι IBM and HewlettPackard.

Ο Zoran Puskovic, δήλωσε: «Ανυπομονώ να συμβάλλω στην ενίσχυση της Kaspersky Lab ως εμπορικό σήμα στην περιοχή, αλλά και να φέρω νέες τεχνολογικές καινοτομίες στους πελάτες της Ανατολικής Ευρώπης, φτάνοντας τις επιχειρήσεις της Kaspersky Lab στο επόμενο επίπεδο».

Οι καινοτομίες της Kaspersky Lab, φέρνουν τεχνολογίες ανίχνευσης Νέας Γενιάς, όπως οι Υπηρεσίες Πληροφόρησης Ασφάλειας, καθώς και η ολοκληρωμένη πλατφόρμα Kaspersky Endpoint Security και η Kaspersky Threat Management and Defense – μια προηγμένη πλατφόρμα για την προστασία των επιχειρήσεων από σύνθετες απειλές, οι οποίες θα οδηγήσουν την Ανατολική Ευρώπη στην ανάπτυξη.

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες για σημαντική ανάπτυξη στην Ανατολική Ευρώπη κατά τους επόμενους μήνες. Με την εκτεταμένη εξειδίκευση του Zoran Puskovic στη διαχείριση, το κανάλι, τις άμεσες πωλήσεις, τις επιχειρήσεις και τις διαπραγματεύσεις, μαζί με το τεράστιο ενδιαφέρον του για την πολλά υποσχόμενη τεχνολογία, τις αναδυόμενες αγορές και τις νέες ευκαιρίες, είμαι βέβαιη ότι θα οδηγήσει και θα καθοδηγήσει την ομάδα της Ανατολικής Ευρώπης σε αυτή τη σημαντική χρονική στιγμή», δήλωσε η Managing Director για την Ευρώπη, Ilijana Vavan.