Συμφωνία συνεργασίας με την εταιρία EMC σύναψε ο όμιλος της PROFILE προκειμένου να εμπλουτίσει το εύρος των προσφερόμενων λύσεων και προϊόντων που διαθέτει στους τομείς Content Management & Archiving.


profileΗ EMC είναι η κορυφαία εταιρεία κατασκευής και παροχής τεχνολογικής υποδομής και λύσεων διαχείρισης πληροφορίας και περιεχομένου, δίνοντας τη δυνατότητα σε οργανισμούς και επιχειρήσεις να μετασχηματίσουν τις διαδικασίες τους και να αξιοποιήσουν στο μέγιστο βαθμό τις διαθέσιμες πληροφορίες. Επιπλέον προσφέρει μια σειρά από ολοκληρωμένες λύσεις Enterprise Content Management, Intelligent Document Capture & Recognition, Business Process Management, Records & Retention Management, Collaboration και Customer Communications Management.


Στα πλαίσια της συνεργασίας της PROFILE με την EMC, θα προσφέρεται ολοκληρωμένη εγκατάσταση και υποστήριξη από εξειδικευμένη ομάδα της PROFILE με την αρωγή της EMC σε οργανισμούς που επιθυμούν την ανάπτυξη των εργασιών τους σε θέματα Content Management & Archiving.


Τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει η PROFILE επιτρέπουν ψηφιοποίηση, ταξινόμηση και workflow μηχανισμό όλων των διακινούμενων εγγράφων με προσωποποιημένη επικοινωνία με τους πελάτες. Επιπλέον, η PROFILE δύναται να προσφέρει καθετοποιημένες λύσεις για transactional content management, που απευθύνεται κυρίως στον χρηματοοικονομικό τομέα και με σημαντικότερες υπηρεσίες το άνοιγμα νέου λογαριασμού, τη σύμβαση νέου δανείου, τη διαχείριση επιταγών, την αυτοματοποίηση των back-office διαδικασιών, την επεξεργασία τιμολογίων, τη διαχείριση απαιτήσεων για ασφαλιστικές εταιρίες, την προσωποποιημένη επικοινωνία με τους πελάτες, το web banking personalisation και τέλος λύσεις archiving (email και content) που παράλληλα καλύπτουν και τις απαιτήσεις της ΤτΕ.


Τα κύρια οφέλη του Content Management συνοψίζονται στην συστηματική και ολοκληρωμένη διαχείριση της πληροφορίας με άμεση πρόσβαση, εύκολη ανεύρεση και αποτελεσματικότητα των διαδικασιών. Επίσης, εξασφαλίζεται ταχύτητα στην εξυπηρέτηση του πελάτη, μείωση της γραφειοκρατίας και του κινδύνου, με ασφαλή φύλαξη και πρόσβαση στην πληροφορία, αύξηση της παραγωγικότητας με εκμηδένιση της χειρονακτικής και επαναλαμβανόμενης εγγραφής και αυτοματοποίηση της όλης διαδικασίας τόσο από τους πελάτες όσο και από το προσωπικό της επιχείρησης, όταν απαιτείται.


Η PROFILE, προκειμένου να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις σε αυτόν τον τομέα έχει επενδύσει στην ανάπτυξη μίας εξειδικευμένης ομάδας συμβούλων, οι οποίοι εγκαθιστούν και υλοποιούν συστήματα Content Management & Archiving της EMC σε οργανισμούς του ιδιωτικού αλλά και του Δημόσιου τομέα.