Η Info Quest Technologies ανακοινώνει τη διάθεση νέων Cloud λύσεων και υπηρεσιών για Backup, Storage, GDPR, Συνεργασία και τον Κλάδο Λιανικής, που παρέχονται μέσα από την πλατφόρμα www.QuestonCloud.com.

Επίσης διευρύνοντας συστηματικά το Portfolio της, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με την Bittitan, την κορυφαία εταιρεία στη διάθεση εφαρμογών αυτοματισμού για το migration και delivery εφαρμογών για γρήγορη μετάβαση στο cloud, καθώς και την Dropbox και την αξιοποίηση του Dropbox Business, που διευκολύνει την online συνεργασία, δημιουργώντας ένα κοινό σημείο αναφοράς για ομάδες εργαζομένων.

Οι νέες λύσεις αξιοποιούν τις κορυφαίες τεχνολογίες και προϊόντα της διεθνούς αγοράς. Έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται σε συγκεκριμένες απαιτήσεις των σύγχρονων επιχειρήσεων και συνδυάζονται με υπηρεσίες, που παρέχονται από την εταιρεία και τους συνεργάτες της, ώστε άμεσα και αποτελεσματικά να βρίσκουν τη βέλτιστη εφαρμογή.

Στον χώρο του Backup, οι λύσεις αξιοποιούν τις δυνατότητες που παρέχει το Microsoft Azure και αφορούν σε Cloud Backup, System State Backup, DRSite Recovery, SQL Backup , καθώς και σε συνδυασμό με προϊόντα της Veeam (Veeam backup) και της Veritas (Verita backup). Στον τομέα του Storage, οι νέες λύσεις αφορούν σε Storage NAS, StorSimple και Azure File Services στο Mictrosoft Azure, καθώς και Dropbox Storage, με την αξιοποίηση του Dropbox business. Στην περιοχή της Συνεργασίας, Επικοινωνίας και Επιχειρηματικών Εφαρμογών, οι λύσεις αξιοποιούν τις δυνατότητες του Office 365, ενώ στον τομέα του GDPR στα εξειδικευμένα εργαλεία που παρέχει το Office 365 για έλεγχο και βελτίωση της ασφάλειας. Τέλος στον κλάδο της λιανικής οι νέες λύσεις στηρίζονται στο QZone, την 100% συνδρομητική υπηρεσία για τον κλάδο της λιανικής και αφορούν τόσο σε λύσεις για φυσικά καταστήματα με ενσωμάτωση σύγχρονου εξοπλισμού για ταμεία και διασύνδεση με Cardlink POS, λύσεις για τιμολόγηση εν κινήσει, όσο και σε λύσεις για eshops, σε συνδυασμό με υποδομή σε Azure και δημιουργία eshop σε PrestaShop.

Η Info Quest Technologies, πρωτοπορεί επί πολλά χρόνια στη διάχυση νέων τεχνολογιών στην Ελληνική αγορά, με στόχο, πάντα, οι Ελληνικές επιχειρήσεις να αξιοποιήσουν και να εφαρμόσουν τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνιών, που τις κάνουν περισσότερο αποδοτικές και ανταγωνιστικές. Υπό το πρίσμα αυτό, για περισσότερα από 4 χρόνια προτείνει τη μετάβαση στο Cloud και επενδύει συστηματικά σε τεχνογνωσία, στην εκπαίδευση των συνεργατών της και στην αξιοποίηση εργαλείων και αυτοματισμών, ώστε οι νέες τεχνολογίες Cloud να γίνουν προσιτές και εύκολα υλοποιήσιμες από όλους. Η πλατφόρμα www.QuestonCloud.com, είναι μία από τις πιο διαδεδομένες και αξιόπιστες πλατφόρμες διάθεσης και τιμολόγησης συνδρομητικών cloud υπηρεσιών, με πλήθος εργαλείων παραμετροποίησης, παρακολούθησης και απλοποίησης και με γκάμα λύσεων που διευρύνεται συνεχώς. Σήμερα περισσότεροι από 110 συνεργάτες της Info Quest Technologies, σε συνεργασία με τους cloud experts της εταιρείας αξιοποιούν την πλατφόρμα, παρέχουν υπηρεσίες και οδηγούν με μεγάλη επιτυχία τους πελάτες τους στο ταξίδι για ψηφιακό μετασχηματισμό.

Οι νέες λύσεις παρουσιάσθηκαν στους συνεργάτες της εταιρείας σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, στην Αθήνα, με τη Χορηγία της Microsoft.