Η εταιρεία ADAOX Hellas διέθεσε άδειες χρήσης του προγράμματος ESET NOD32 Antivirus Business Edition προς τον Εθελοντικό Οργανισμό για τα Παιδιά «Το χαμόγελο του παιδιού», προστατεύοντας όλους τους υπολογιστές του Οργανισμού.


xamogelo_tou_paidioy_logoΤο ESET NOD32 Antivirus Business Edition συνδυάζει το πανίσχυρο και βασισμένο στην βραβευμένη μηχανή ThreatSense ESET NOD32 Antivirus και Antispyware, με όλα εκείνα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα σε κάθε επιχείρηση ή οργανισμό.


Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων περιλαμβάνει έλεγχο πρόσβασης εξωτερικών μέσων αποθήκευσης, αλλά και σύστημα αποτροπής παρείσφρυσης σε επίπεδο host. Για να επιτευχθούν τα προηγούμενα, το ESET NOD32 Antivirus Business Edition διαθέτει μερικά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, όπως δυνατότητα να προστατεύει τον εαυτό του από επιθέσεις, εξελιγμένες ευρετικές τεχνικές μέσω των οποίων αναλύεται η συμπεριφορά πιθανού κακόβουλου κώδικα, ενώ προσφέρει και προστασία πρόσβασης μέσω web.


eset_logo_smallΕπιπλέον, το ESET NOD32 Antivirus Business Edition διαθέτει το ESET Remote Administrator, το οποίο παρέχει στον διαχειριστή την δυνατότητα ελέγχου ολόκληρου του δικτύου μέσω μιας κονσόλας. Είναι χαρακτηριστικό το ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή μπορεί να διαχειριστεί από μερικές δεκάδες, μέχρι πολλές χιλιάδες υπολογιστές, ενώ υποστηρίζει βάσεις δεδομένων Oracle, MySQL και MS-SQL, και ενσωματώνεται ομαλά και στο Active Directory.


Το ESET NOD32 Antivirus Business Edition αποτελεί το ιδανικό εργαλείο προστασίας από κακόβουλο λογισμικό για κάθε επιχείρηση, διαθέτοντας πανίσχυρα εργαλεία ελέγχου και αποτροπής επιθέσεων, αλλά και την απαραίτητη ευελιξία προκειμένου να μπορεί να εγκατασταθεί και να παραμετροποιηθεί σε κάθε είδους περιβάλλον.


adaox_logo_smallΟ Δημήτρης Ράικος Γενικός Διευθυντής της ADAOX δήλωσε «Πιστεύω ότι όλοι, ο καθένας με τις δυνάμεις του, θα πρέπει να ενισχύουν και να υποστηρίζουν προσπάθειες όπως αυτές του Οργανισμού «το Χαμόγελο του Παιδιού». Εμείς από την δική μας πλευρά, ελπίζουμε να βοηθήσαμε, ώστε όλοι όσοι προσφέρουν το έργο τους στον οργανισμό, να μπορούν να το κάνουν απρόσκοπτα και με τη μέγιστη ασφάλεια.»