Σε στρατηγική συμμαχία προχώρησε η Fujitsu Technology Solutions με την NetApp. Η Fujitsu θα διανέμει προϊόντα και λύσεις αποθήκευσης στην Ελλάδα και στην Κύπρο ενισχύοντας την παρουσία των υπηρεσιών της NetApp.


NetApp“Η NetApp είναι μία από τις κορυφαίες εταιρίες στη διεθνή αγορά της πληροφορικής. Η στρατηγική αυτή συνεργασία έρχεται να ενδυναμώσει τις λύσεις της Fujitsu στο χώρο των αποθηκευτικών μέσων (storage). Προσφέρουμε στους πελάτες μας όλες τις επιλογές για μια αξιόπιστη, ευέλικτη και δυναμική πληροφοριακή υποδομή ανάλογα με τις ανάγκες και απαιτήσεις τους» δήλωσε ο κ. Διονύσης Μιχαλόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της Fujitsu Technology Solutions για Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ.


«Η συνεργασία με τη Fujitsu αποτελεί τμήμα της στρατηγικής μας. Η ενίσχυση της διαθεσιμότητας των προϊόντων και λύσεών μας σε περισσότερους συνεργάτες θα ενισχύσει την παρουσία μας στην τοπική αγορά και θα συμβάλλει στο στόχο να πετύχουν οι πελάτες της NetApp να είναι γρήγοροι και αποδοτικοί ” είπε ο Juan de Zulueta, Vice President Alliances and Channels EMEA της NetApp.


Η συμφωνία διανομής δίνει τη δυνατότητα στη Fujitsu και στους μεταπωλητές της να επωφεληθούν από το πρόγραμμα συνεργατών NetApp Partner Program, που περιλαμβάνει εκπαίδευση για τις λύσεις, τη διαμόρφωση και εγκατάσταση συστημάτων αποθήκευσης. Ταυτόχρονα, η εταιρία θα προσεγγίσει νέους μεταπωλητές που ενδιαφέρονται για τις λύσεις NetApp και θα τους υποστηρίξει στην παροχή επιπρόσθετων λύσεων της Fujitsu Technology Solutions.