Από τα καταστήματα Cosmote/Γερμανός και τη Samsung, παραλάβαμε το βελτιωμένο σε όλους τους τομείς, Galaxy S9, προκειμένου να απολαύσουμε την εμπειρία χρήσης του στο ταχύτατο 4G+ δίκτυο της Cosmote.

Το νέο Samsung Galaxy S9 υποστηρίζει 4G+ συνδεσιμότητα και δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να απολαμβάνει απίστευτα γρήγορες ταχύτητες πλοήγησης στο διαδίκτυο έως 500Mbps. Με αυτόν τον τρόπο, η εμπειρία του internet απελευθερώνεται, όλοι μπορούν να είναι online, οποιαδήποτε στιγμή και σε οποιοδήποτε σημείο, όπως είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε οι ίδιοι χρησιμοποιώντας το στο διευρυμένο 4G+ δίκτυο της Cosmote, που καλύπτει ήδη το 92% του πληθυσμού της χώρας. Όπως υπογραμμίζει άλλωστε και με το μότο της η εταιρεία: «ένας #kalyteroskosmos γίνεται πραγματικότητα»!

Κυριότερο «όπλο» της συσκευής, βέβαια, είναι η κύρια κάμερα Super Speed Dual Pixel 12MP με OIS και με φακό μεταβλητού διαφράγματος (f/1.5 και f/2.4). Η επιλογή γίνεται αυτόματα, βάσει φωτισμού, προσφέροντας εξαιρετικά εστιασμένες φωτογραφίες όταν υπάρχει ικανοποιητικό φως, αλλά και απίστευτα εντυπωσιακά αποτελέσματα όταν ο φωτισμός δεν επαρκεί! Χάρη στη λειτουργία super slow motion video, με 960 καρέ ανά δευτερόλεπτο, μπορείτε να ορίσετε ένα πλαίσιο στο κάδρο σας και μόλις ανιχνευθεί κίνηση εντός του, ενεργοποιείται αυτόματα η super slow motion λήψη. Τις selfies σας επιμελείται μια 8MP (f/1.7), η οποία δίνει «τροφή» και στα AR emoji, αλλά και τα cartoon avatars που βασίζονται στο πρόσωπό σας μπορούν να πάρουν 18 διαφορετικές εκφράσεις ώστε να γίνουν animated gif για να τα μοιραστείτε σε κοινωνικά δίκτυα και messaging εφαρμογές. Η κυρτή Super AMOLED QHD+ Infinity Display έρχεται με format 18.5:9 στις 5.8 ίντσες, δίχως περιθώρια στις άκρες. Tα στερεοφωνικά ηχεία έχει επιμεληθεί η AKG, ενώ υποστηρίζεται Dolby Atmos ήχος και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Ο πανίσχυρος octa-core επεξεργαστής που φιλοξενείται στο εξελιγμένο Exynos 9810 SoC συνοδεύεται από έναν dual-ISP για εξελιγμένους αλγόριθμους βελτίωσης φωτογραφίας. Η τεχνητή νοημοσύνη παρέχει εκτεταμένες deep learning δυνατότητες στην ψηφιακή βοηθό Bixby. Σημαδέψτε με την κάμερα ένα κείμενο για να έχετε μετάφραση αυτοστιγμεί, ένα τουριστικό αξιοθέατο για να λάβετε σχετικές πληροφορίες ή ακόμα και το επόμενο γεύμα σας, προκειμένου να ενημερωθείτε για τις θερμίδες που θα σας προσφέρει!

Με μια κάμερα που δεν έχει ανταγωνισμό στις λήψεις χαμηλού φωτισμού, το καθολικά βελτιωμένο flagship αποτελεί ισχυρότατο δέλεαρ αναβάθμισης για τους φίλους της κορεάτικης εταιρείας, αλλά και για όσους θέλουν να ενταχθούν στην… προνομιούχα οικογένεια της σειράς S.

Για ακόμα περισσότερες λεπτομέρειες διαβάστε εδώ: https://www.techpress.gr/index.php/archives/129794

Χαρακτηριστικά

  • Οθόνη: 5.8 ιντσών κυρτή Super AMOLED QHD+ Infinity Display, 18.5:9 format • Κάμερες: κύρια Super Speed Dual Pixel 12MP AF sensor με OIS (μεταβλητό διάφραγμα f/1.5 και f/2.4), super slow-motion 960fps και 8MP AF (f/1.7) στην πρόσοψη • Chipset: Octa-Core Exynos 9810 με 4x custom CPU cores@2.7GHz & 4x Cortex-A55@1.7GHz, Mali-G72 MP18 GPU • Μνήμη: 4GB RAM • Αποθηκευτικός χώρος: εκδόσεις με 64GB ή 256GB (επεκτάσιμα με κάρτα microSD έως 400GB) • Hχος: Στερεοφωνικά ηχεία AKG, Dolby Atmos, υποδοχή ακουστικών 3.5mm • Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.0, dual band WiFi (ac) • Δίκτυο: Gigabit LTE CAT18 • Extras: AR Emoji, Bixby Vision, SmartThings app, Samsung Knox, GPS, Galileo, Glonass, BeiDou, NFC, USB type-C, fingerprint sensor, IP68 • Μπαταρία: 3.000mAh • Λειτουργικό: Android 8 Oreo • Διαστάσεις: 147,7×68,7×8,5 χιλ. • Βάρος: 163 γρ.