Η Nova υποδέχεται το Πάσχα με την «Easter Kids Week», την παιδική Πασχαλινή ζώνη, η οποία φιλοδοξεί να κρατήσει αγαπημένη συντροφιά στα παιδιά, από τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου μέχρι και τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου, με μία ξεχωριστή παιδική ταινία, κάθε βράδυ, στις 20:25, στο Novacinema2HD.

Τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου η παιδική Πασχαλινή ζώνη κάνει πρεμιέρα με την ταινία «Πελαργοί», όπου οι φτερωτοί ήρωες έχουν σταματήσει πλέον να φέρνουν τα μωρά στους ανθρώπους, όταν όμως εμφανίζεται μία παραγγελία για παράδοση ενός μωρού ένας κορυφαίος πελαργός – πωλητής θα κάνει τα πάντα για να διορθώσει το ασυγχώρητο λάθος. Στη συνέχεια, την Μ. Τρίτη 3 Απριλίου θα προβληθεί η ταινία «Minions» με τους δημοφιλείς μικροσκοπικούς και κατακίτρινους ήρωες σε μεγάλες περιπέτειες. Την Μ. Τετάρτη 4 Απριλίου έρχονται τα αξιαγάπητα στρουμφάκια στην ταινία «Τα στρουμφάκια: Το χαμένο χωριό», ενώ την Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου θα προβληθεί η ξεκαρδιστική ταινία «Captain Underpants: The first epic movie» με τους δύο σκανταλιάρηδες ήρωες να κάνουν δύσκολη τη ζωή του διευθυντή του σχολείου τους.

Την Μ. Παρασκευή 6 Απριλίου έρχεται ο «Stuart Little: Ο Ποντικομικρούλης», ο οποίος θα αλλάξει τη ζωή όχι μόνο της οικογένειας που θα τον υιοθετήσει, αλλά και του γάτου του σπιτιού! Το Μ. Σάββατο 7 Απριλίου κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή το «Emoji: H ταινία», όπου ο Τζιν, ένα ελαττωματικό εμότζι που έχει πολλαπλές εκφράσεις, αποφασίζει να γίνει «κανονικός» και ζει την περιπέτεια της ζωής του μέσα στον χαώδη και μυστικό κόσμο του κινητού τηλεφώνου. Την Κυριακή του Πάσχα 8 Απριλίου έρχονται οι «Μυρμηγκοϊστορίες» με τον μικρό Λούκα να μετατρέπεται σε «μινιατούρα» και να προσπαθεί να ζήσει για ένα διάστημα σε μία αποικία μυρμηγκιών η οποία κινδυνεύει. Η Πασχαλινή παιδική ζώνη ολοκληρώνεται τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου με την ταινία «Οι ήρωες του Δάσους», όπου ένας εξημερωμένος αρκούδος, ο Μπουγκ, που έχει μάθει να ζει με ανθρώπους, καταλήγει ξαφνικά ελεύθερος στην άγρια φύση και θα χρειαστεί να αντιμετωπίσει την έναρξη της κυνηγετικής περιόδου.

Όλες οι ταινίες του «Easter Kids Week» είναι μεταγλωττισμένες στα ελληνικά, εκτός από την ταινία «Captain Underpants: The first epic movie».

Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.