Το Kubic Athens Hotel επέλεξε την LG Electronics (LG) και τον επίσημο συνεργάτη της, την εταιρεία Γ. ΔΡΑΚΟΥΛΑΚΗΣ Α.Ε., για την προμήθεια και εγκατάσταση LG Pro:Centric Smart UHD ξενοδοχειακών τηλεοράσεων.

Το 4 αστέρων ξενοδοχείο, που γεννήθηκε από την ανακαίνιση ενός παλιού κτιρίου βιομηχανικού design, συνδυάζει σύγχρονη τεχνολογία και μοντέρνες παροχές, όπως οι προηγμένες Infotainment υπηρεσίες δωματίου της LG, με στόχο να προσφέρει μία μοναδική εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες.

Συγκεκριμένα, στο Kubic Athens Hotel εγκαταστάθηκαν 60 τηλεοράσεις Pro:Centric Smart UHD της ΙPTV σειράς UW761H διαστάσεων 55, 49 και 43 ιντσών, οι οποίες υποστηρίζουν την ξενοδοχειακή πλατφόρμα Pro:Centric SMART. Η Infotainment πλατφόρμα διαχείρισης περιεχομένου της LG για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις προσφέρει διευρυμένα, προσαρμόσιμα εργαλεία, HTML5, Java και Flash ώστε οι ξενοδόχοι να μπορούν να επεξεργάζονται και να αναπτύσσουν τις δικές τους εφαρμογές και υπηρεσίες. Επιπλέον, τα μοντέλα της σειράς UW761H διαθέτουν ανάλυση 4Κ, τέσσερις φορές υψηλότερη από την τεχνολογία Full HD, και πάνελ IPS για εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας από οποιαδήποτε γωνία θέασης. Τέλος, χάρη στην πλατφόρμα webOS 3.0, προσφέρουν ένα εύχρηστο περιβάλλον χρήσης και μοναδικές έξυπνες λειτουργίες, ενώ επιτρέπουν την εύκολη σύνδεση μέσω Bluetooth των φορητών συσκευών του επισκέπτη για αναπαραγωγή του ήχου από τα ηχεία της τηλεόρασης.

Βασικά κριτήρια στην επιλογή της συγκεκριμένης λύσης από το Kubic Athens Hotel αποτέλεσαν ο κομψός σχεδιασμός και οι προηγμένες τεχνολογικά λειτουργίες των LG Pro:Centric Smart UHD τηλεοράσεων της ΙPTV σειράς, η τεχνογνωσία της LG και η εμπιστοσύνη για την ποιότητα των επαγγελματικών λύσεων που προσφέρει.

Ο κ. Γιάννης Μαντάς, Εμπορικός Διευθυντής του τμήματος Business Solutions της LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «H ηγετική θέση της LG στο χώρο των επαγγελματικών λύσεων επιβεβαιώνεται για μια ακόμα φορά μέσω της συνεργασίας μας με το ξενοδοχείο Kubic Athens Hotel. Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για την εμπιστοσύνη που έδειξε στην εταιρεία μας, γεγονός που αποδεικνύει πως τα συγκριτικά πλεονεκτήματα, όπως η εξαιρετική τεχνογνωσία των στελεχών του εξειδικευμένου τμήματος Business Solutions, το υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και τα προηγμένα χαρακτηριστικά που συνοδεύουν τις LG ξενοδοχειακές λύσεις, αποτελούν αξιόπιστη επιλογή στον τουριστικό κλάδο».

Ο κ. Γιώργος Τσακίρης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου δήλωσε σχετικά: «Το ξενοδοχείο Kubic Athens Hotel συνδυάζει την τέλεια ισορροπία μεταξύ της υψηλής φιλοσοφίας φιλοξενίας και της απόλυτης αυτονομίας μέσω της πρωτοποριακής τεχνολογίας, η οποία συμπληρώνεται άψογα από τα κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας και αξιοπιστίας της LG. Η απόφασή μας να προχωρήσουμε με την εγκατάσταση του σχετικού εξοπλισμού αποδεικνύεται η κατάλληλη επιλογή για τη βελτίωση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας».

Με ηγετική θέση και στον κλάδο του τουρισμού, οι πολυάριθμες συνεργασίες της LG και του τμήματος LG Business Solutions, επισημαίνουν την τεχνολογική υπεροχή και το υψηλό επίπεδο των προϊόντων και των υπηρεσιών που παρέχει σε επαγγελματίες, επιχειρήσεις και οργανισμούς κάθε κλάδου.