Η ESET ανακοίνωσε σήμερα τη διάθεση του νέου plugin ESET Direct Endpoint Management, που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με τη ConnectWise. Η ConnectWise απευθύνεται σε παρόχους λύσεων τεχνολογίας, εξελίσσοντας τα εργαλεία που χρησιμοποιούν για να δημιουργούν, να διαχειρίζονται και να αναπτύσσουν αποτελεσματικά τις επιχειρήσεις τους.

Χάρη στο νέο plugin απομακρυσμένης διαχείρισης και παρακολούθησης (RMMRemote Management and Monitoring) για την κονσόλα ConnectWise Automate, οι Managed Service Providers (MSPs) της ESET επωφελούνται από ταχύτερες και καλύτερες διαδικασίες εγκατάστασης των endpoint.

Με το ESET Direct Endpoint Management δημιουργείται μια απευθείας σύνδεση μεταξύ των endpoint της ESET και της κονσόλας ConnectWise Automate. Το plug-in, που έχει σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη τις προδιαγραφές λειτουργίας της ConnectWise, αξιοποιεί τον υπάρχοντα ConnectWise Agent για να διευκολύνει ακόμη περισσότερο τις διαδικασίες εγκατάστασης και διαχείρισης, χωρίς να θυσιάζεται η απόδοση ή η λειτουργικότητα.

Μέχρι σήμερα η ESET διέθετε ένα plugin που συνέδεε το ESET Remote Administrator (ERA) και την κονσόλα ConnectWise Automate. Πλέον, με τη νέα έκδοση, οι MSP δεν χρειάζεται να εγκαταστήσουν το ERA καθόλου, που σημαίνει ότι δεν απαιτείται διαχείριση πρόσθετων server ή ενδιάμεσων κονσόλων. Για τους MSPs αυτό σημαίνει πιο άμεσες και ταχύτερες λειτουργίες, και, παράλληλα, μείωση των ζητημάτων που συνήθως προκαλούνται από τις περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης.

«Έχουμε μια στενή σχέση με την ESET εδώ και πολλά χρόνια, και από τη συνεργασία αυτή γνωρίζουμε ότι συμπράττουμε με μια αποδεδειγμένα αξιόπιστη εταιρία τεχνολογίας» δήλωσε ο Travis Vigneau, Director of channel sales and alliances της ConnectWise. «Αυτό το νέο plug-in για απευθείας σύνδεση αποδεικνύει τη δέσμευση της ESET να βελτιώνει συνεχώς την προσφορά της».

«Oι MSPs είναι πολύ σημαντικοί συνεργάτες για εμάς και θέλουμε να τους βοηθούμε να ξεπερνούν τυχόν δυσκολίες που αντιμετωπίζουν», δήλωσε ο Jeronimo Varela, Director of Global Sales της ESET. «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουμε επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των καλύτερων εργαλείων, με κορυφαίες λύσεις προστασίας, για να διασφαλίσουμε ότι οι MSPs όχι μόνο μπορούν να παρέχουν αποτελεσματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας, αλλά και παράλληλα να αποτελούν αξιόπιστους συμβούλους στους πελάτες τους.»