Πάρε τη Nova μαζί σου στην Ευρώπη! Διαθέσιμη σε όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι πλέον η υπηρεσία Nova GO, για τους συνδρομητές της Nova.

Από τις 20 Μαρτίου 2018 όλοι οι συνδρομητές της Nova που έχουν ενεργή συνδρομή σε κάποια από τις υπηρεσίες Nova3play ή Nova Τηλεόραση, μπορούν να απολαμβάνουν το θέαμα της αγαπημένης τους πλατφόρμας σε όποια χώρα της Ε.Ε. και αν βρίσκονται.

Στο laptop, στο tablet ή στο smartphone ο συνδρομητής μπορεί να απολαύσει τόσο τα 23 live κανάλια με αθλητικό, κινηματογραφικό, παιδικό, ψυχαγωγικό και ειδησεογραφικό περιεχόμενο όσο και όλες τις on demand επιλογές από πρεμιέρες blockbusters, κορυφαίες σειρές μέχρι box sets επιλεγμένων σειρών, ολόκληρη την ταινιοθήκη της Finos Films, ντοκιμαντέρ κ.ά., ανάλογα με το θέαμα της βασικής του υπηρεσίας. Για να απολαμβάνει ο συνδρομητής όλο αυτό το πλούσιο περιεχόμενο και στην Ευρώπη, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει εγκαταστήσει το Nova GO και να έχει σύνδεση Internet ασύρματη ή ενσύρματη ενώ μπορεί να ενεργοποιήσει την υπηρεσία από όποια χώρα και αν βρίσκεται.

Η Nova εφαρμόζοντας τον αντίστοιχο Ευρωπαϊκό Κανονισμό (ΕΕ 2017/1128) για τη διασυνοριακή φορητότητα των online υπηρεσιών περιεχομένου στην εσωτερική αγορά, προσφέρει στον συνδρομητή της που ταξιδεύει στην Ευρώπη ό,τι ακριβώς απολαμβάνει και στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.nova.gr/novago