Η LG Electronics (LG) σχεδίασε τα LG Mini Hi-Fi συστήματα ήχου CJ87 (2350 Watt), FJ5 (220 Watt), CJ45 (720 Watt) και FH6 (600 Watt) τα οποία όχι μόνο προσφέρουν δυνατή μουσική αλλά δημιουργούν και την τέλεια ατμόσφαιρα για ατελείωτες ώρες διασκέδασης, παρέχοντας πολλές δυνατότητες και ευκολίες στους λάτρεις του καλού ήχου.

Αξέχαστα πάρτι με οδηγό την LG

Επειδή ένας καλός DJ ξέρει πώς να ελέγχει την ένταση του πάρτι και πότε να την απογειώνει, το Party Thruster επιτρέπει στον χρήστη να ελέγχει την ένταση της μουσικής και τον φωτισμό, δίνοντας ρυθμό και ενέργεια στο πάρτι. Η λειτουργία Party Thruster είναι διαθέσιμη στο Ηχοσύστημα Pro DJ Party Maker CJ87, ιδανικό για να μετατρέψεις το σπίτι στο πιο in club της πόλης. Στο ίδιο μοντέλο είναι διαθέσιμη και η λειτουργία DJ Loop με την οποία ο χρήστης μπορεί να κάνει remix και να δημιουργήσει loop για όποιο ήχο και για όσο διάστημα θέλει. Επιπλέον, στο CJ87 (όπως και στο Mini Hi-Fi Ηχείο Bluetooth FJ5) επιτρέπεται η χρήση διάφορων Εφέ DJ όπως scratching (γρατζούνισμα), flanger (μιξάρισμα 2 σημάτων), phaser (αλλαγή φάσης σήματος), καθώς και προ-ηχογραφημένα ηχητικά εφέ. Με τη λειτουργία DJ Pro, ο χρήστης μπορεί να μιξάρει τη δική του μουσική χρησιμοποιώντας 12 επαγγελματικές επιλογές ήχου, και με τη λειτουργία DJ Sharing μπορεί εύκολα να καταγράψει ή να στείλει τη μουσική μέσω Bluetooth σε smartphone. Τα Mini Hi-Fi συστήματα διαθέτουν επίσης τη λειτουργία αυτόματου DJ με την οποία ο χρήστης μπορεί να αφήσει το σύστημα να αναλάβει τον έλεγχο ενώ εκείνος διασκεδάζει. Για ακόμα μεγαλύτερη διασκέδαση, τα μοντέλα CJ87, CJ45, FH6 και FJ5 διαθέτουν την δυνατότητα σύνδεσης 2 συστημάτων ασύρματα μεταξύ τους (Wireless Party Link) απολαμβάνοντας έτσι διπλάσια ισχύ από το διπλάσιο αριθμό ηχείων.

Το Mini Hi-Fi Ηχείο Bluetooth FH6 εντυπωσιάζει χάρη στη δυνατότητα φωτισμού που διαθέτει. Οι οδηγοί αναβοσβήνουν με έως και 64 συνδυασμούς χρωμάτων στο ρυθμό της μουσικής και ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει τα σχέδια του φωτισμού. Η λωρίδα φωτισμού αναβοσβήνει με τέτοιο τρόπο που διαφέρει από τα περισσότερα συστήματα που υπάρχουν. Με τα φώτα που αναβοσβήνουν σε διάφορα χρώματα και πάλλονται ανάλογα με το ρυθμό, κάθε πάρτι θα έχει ατμόσφαιρα χορευτικού club.

Λειτουργία Καραόκε για να απογειωθεί το πάρτι

Για πρωτότυπα και διασκεδαστικά πάρτι, τα Mini Hi-Fi συστήματα Bluetooth CJ87, CJ45, FH6 και FJ5 δίνουν την δυνατότητα στον χρήστη να μετατρέψει σχεδόν οποιοδήποτε κομμάτι σε τραγούδι Καραόκε μέσω της λειτουργίας Karaoke Star καταστέλλοντας τα φωνητικά και αλλάζοντας τον τόνο τους για να ταιριάξει καλύτερα στο ηχόχρωμα του τραγουδιστή με το πάτημα ενός κουμπιού. Επιπλέον, υπάρχουν διαθέσιμα (CJ87, FJ5) φωνητικά εφέ με τα οποία αλλάζει η φωνή αυτού που τραγουδάει.

Ευέλικτη σχεδίαση και πολλές δυνατότητες για καθηλωτική εμπειρία ήχου

Σχεδιασμένα για τους καταναλωτές που δημιουργούν μόνοι τους μουσική και τους αρέσει να διασκεδάζουν, τα LG Mini LoudR ηχεία FH6 και FJ5 διαθέτουν δυνατό ήχο και σχεδίαση που επιτρέπει διαφορετικές χρήσεις. Μπορούν να τοποθετηθούν οριζόντια ή κάθετα, παρέχοντας τη δυνατότητα στον χρήστη να νιώσει το μπάσο και τη δύναμη του ήχου ανεξαρτήτως προσανατολισμού. Με την λειτουργία Multi Jukebox (για τα μοντέλα CJ87, CJ45, FH6 και FJ5), ο χρήστης μπορεί να συνδέσει έως και 3 κινητές συσκευές μέσω Bluetooth για τη δημιουργία, διαχείριση και προσθήκη κομματιών στη λίστα αναπαραγωγής του. Τέλος, όλα τα μοντέλα διαθέτουν δυνατότητα συγχρονισμού με την τηλεόραση καθώς και πολλαπλή σύνδεση συσκευών Bluetooth ταυτόχρονα.