Η SAS Ελλάδας, Κύπρου και Βουλγαρίας διοργανώνει το SAS Analytics Day 2018 με τίτλο «Bring the Analytics Economy and AI in Action». Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Μαρτίου στο gazArte στην Αθήνα (Βουτάδων 34, Αθήνα). Η ώρα προσέλευσης έχει οριστεί στις 09:00.   

Artificial Intelligence (AI), data management, predictive analytics, machine learning, blockchain. Αναδυόμενες τεχνολογίες που μετασχηματίζουν με ταχύτατους ρυθμούς το business και τροφοδοτούν την επόμενη βιομηχανική/τεχνολογική επανάσταση και την Οικονομία των Analytics.

Σε αυτό το πλαίσιο, η SAS, ηγέτιδα εταιρεία παγκοσμίως στα προηγμένης ευφυίας analytics και στο Business Intelligence, διοργανώνει την εκδήλωσηSAS Analytics Day 2018, η οποία τοποθετεί στο επίκεντρο της ατζέντας τους decision makers, directors και managers και τους προετοιμάζει για την Οικονομία των Analytics και την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών όπως η Τεχνητή Νοημοσύνη. Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν στην πράξη γιατί η Open Analytics Platform, η νέα καινοτόμα τεχνολογική λύση της SAS, αποτελεί το πλέον ολοκληρωμένο εργαλείο ψηφιακού μετασχηματισμού που απευθύνεται σε κάθε επιχείρηση ανεξαρτήτως μεγέθους και κλάδου δραστηριοποίησης.

Η εκδήλωση αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για Γενικούς Διευθυντές, CIOs, IT Directors & Managers, Decision makers, Διευθυντές και Business line Managers, Data Scientists που ενδιαφέρονται να μάθουν πως θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στη νέα εποχή των Analytics και τουBusiness! Δηλώνοντας συμμετοχή στο SAS Analytics Day 2018, οι επαγγελματίες αποκτούν τη δυνατότητα να ενημερωθούν από τους experts και τα στελέχη των εταιρειών που ηγούνται ήδη στην Οικονομία των Analytics για το πως:

  • οι νέες τεχνολογικές τάσεις διαμορφώνουν την Οικονομία των Analytics
  • είναι εφικτό να δημιουργηθεί καινοτομία μέσα από τα analytics
  • το Artificial Intelligence και το Machine Learning βελτιώνουν την εμπειρία του πελάτη
  • η πλατφόρμα της SAS μετατρέπει τις επιχειρήσεις σε data-driven οργανισμούς (data governance) αυξάνοντας την απόδοση και την αποτελεσματικότητά τους
  • αξιοποιείται η αξία που κρύβουν τα data μέσω της χρήσης των νέων τεχνολογιών όπως predictive analytics, visual analytics, artificial intelligence, machine learning κ.α.
  • τα στελέχη πρέπει να αποκτήσουν -και ποιες- νέες δεξιότητες ώστε να αντεπεξέλθουν στις τάσεις και απαιτήσεις της αγοράς

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί επίσης και η έρευνα Paradise Found, μέσα από την οποία καθορίστηκε ποιο μέρος της γης αποτελεί τον «παράδεισο» για να ζει και να εργάζεται κανείς. Πρόκειται για μια έρευνα που διεξήχθη με πρωτοποριακό τρόπο, καθώς για πρώτη φορά δεν ακολουθήθηκαν προκαθορισμένα κριτήρια και η συμβατική διαδικασία διεξαγωγής ερευνών, αλλά αντίθετα εξετάστηκαν τα big data. Τα κριτήρια που διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα προέκυψαν μέσα από την εξερεύνηση και εφαρμογή machine learning και προηγμένων analytics, τα οποία επέτρεψαν στη SAS να αναλύσει σωρούς δεδομένων και να καταλήξει στο τελικό αποτέλεσμα.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν, ωστόσο λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Κάντε σήμερα την εγγραφή σας στο SAS Analytics Day 2018 και αξιοποιήστε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε:

  • την ομιλία του Neil Harbisson, Artist & Co-Founder of the Cyborg Foundation, που θα εξιστορήσει το βίωμά του και θα μας εξηγήσει πως η ανάλυση και η αξιοποίηση δεδομένων σε πραγματικό χρόνο αλλάζει πραγματικά τη ζωή μας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και σε επαγγελματικό. Ο Neil Harbisson γεννήθηκε με αχρωματοψία, αλλά με βοήθεια μιας συσκευής  που έχει εμφυτεύσει στο κεφάλι του και με ανάλυση δεδομένων «βλέπει» χρώματα μέσα από ακουστικές συχνότητες. Αντί να βλέπει έναν κόσμο σε κλίμακα του γκρι, ο Harbisson μπορεί να ακούει μια συμφωνία χρώματος και να αναγνωρίζει πρόσωπα και πίνακες ζωγραφικής.
  • τους  καταξιωμένους ομιλητές από την Scisports Νetherlands, την Enerjisa μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ενέργειας στην Τουρκία, την Interamerican, την KPMG Κύπρου, κ.α. θα είναι εκεί για να μοιραστούν την προσωπική εμπειρία τους μαζί σας.
  • τη συζήτηση πάνελ «Innovate with Analytics – Hype & Challenges of the Greek Market» με συμμετέχοντες executives & ακαδημαϊκούς από  την  ελληνική και διεθνή αγορά.

Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες ή αν επιθυμείτε να δηλώσετε συμμετοχή επισκεφτείτε τον ακόλουθο σύνδεσμο:https://www.sas.com/el_gr/events/18/analytics-day-2600604.html