Από μια απλή ιδέα – με το πάτημα ενός κουμπιού, έτοιμος για τον προορισμό σου – η Uber έχει εξελιχθεί σε μια παγκόσμια πλατφόρμα  μέσω της οποίας πραγματοποιούνται περίπου 15 εκατομμύρια διαδρομές σε περισσότερες από 600 πόλεις κάθε μέρα.

Είναι πραγματικά τιμή μας που  είμαστε μέρος του τρόπου που οι άνθρωποι σήμερα, σε όλο τον κόσμο, αλληλεπιδρούν στις πόλεις τους και μεταξύ τους.

Την ίδια στιγμή που η Uber έχει δημιουργήσει έναν επαναστατικό τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι κινούνται σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, είναι εξίσου αλήθεια ότι κάναμε λάθη στην πορεία. Αλλάζουμε τον τρόπο λειτουργίας μας, θέτοντας στον πυρήνα κάθε απόφασης που λαμβάνουμε την ακεραιότητα και εργαζόμαστε σκληρά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη των πόλεων στις οποίες λειτουργούμε. Η Βαρκελώνη δεν αποτελεί εξαίρεση.

Τους τελευταίους μήνες, βρισκόμαστε σε διαρκή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς για να αναπτύξουμε μια νέα υπηρεσία με κατ’ επάγγελμα αδειοδοτημένους οδηγούς για να αντιμετωπίσουμε τις αυξανόμενες ανάγκες μεταφοράς της πόλης.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι, από σήμερα, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Uber για να έχετε αξιόπιστη μεταφορά και στη Βαρκελώνη. Απλώς ζητώντας μια διαδρομή μέσα από την εφαρμογή Uber, διαθέσιμη σε Android & iOS , θα σας συνδέσουμε με έναν από τους εκατοντάδες κατ’ επάγγελμα αδειοδοτημένους οδηγούς στην υπηρεσία uberX.

Με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε τώρα να φτάσετε εγκαίρως για εκείνη την επείγουσα επαγγελματική συνάντηση, να έχετε μια αξιόπιστη διαδρομή αργά το βράδυ στο σπίτι ή να κατευθυνθείτε στην παραλία χωρίς να ανησυχείτε για την εξεύρεση χώρου στάθμευσης.

Και δεν είναι μόνο οι κάτοικοι της Βαρκελώνης που θα μπορούν να απολαμβάνουν τα οφέλη από την αξιόπιστη μεταφορά με το πάτημα ενός κουμπιού. Περισσότεροι από μισό εκατομμύριο άνθρωποι άνοιξαν την εφαρμογή Uber στη Βαρκελώνη το περασμένο καλοκαίρι, αναμένοντας να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν μια διαδρομή σε αυτόν τον διάσημο τουριστικό προορισμό.

Υπηρεσίες όπως η Uber, μαζί με τα μέσα μαζικής μεταφοράς, αποτελούν τώρα μια γνήσια εναλλακτική λύση στην ιδιοκτησία αυτοκινήτων. Είμαστε απολύτως προσηλωμένοι στη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους στο χώρο των μεταφορών – συμπεριλαμβανομένων  και των ταξί – για τη βελτίωση των μεταφορών στη Βαρκελώνη από κοινού.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε και προσβλέπουμε να βοηθήσουμε την πόλη της Βαρκελώνης με περισσότερες αξιόπιστες δυνατότητες μετακίνησης.