Η Visa Incανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με 14 νέες εταιρείες τεχνολογίας από 10 χώρες, στο πλαίσιο του προγράμματός της Visa Ready.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εταιρείες που παρέχουν λύσεις τεχνολογίας για απρόσκοπτες μετακινήσεις με χρήση ανέπαφων πληρωμών στα μέσα μαζικής μεταφοράς διεθνώς. Το πρόγραμμα Visa Ready for Transit παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2017 με αρχικούς συνεργάτες τις εταιρείες Vix και Worldline.

Η πιστοποίηση Visa Ready επιτρέπει στις εταιρείες μεταφορών να προσφέρουν στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία με τη βοήθεια ασφαλών λύσεων.

«Παρατηρούμε ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον από τις εταιρείες μεταφορών σε όλο τον κόσμο να μάθουν πώς οι καινοτομίες στις πληρωμές μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους,» δήλωσε ο Jason Blackhurst, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Καινοτομίας & Στρατηγικών Συνεργασιών της Visa. «Από την έναρξη του προγράμματος Visa Ready for Transit, έχουμε καλωσορίσει 16 συνεργάτες τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης. Καθένας από αυτούς τους συνεργάτες είναι εξουσιοδοτημένος να συμβάλει στην επέκταση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας ψηφιακών πληρωμών της Visa στις εταιρείες μεταφορών παγκοσμίως.»

Όλοι οι νέοι συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Visa Ready for Transit παράγουν λογισμικό ή υλικό το οποίο υποστηρίζει τις απρόσκοπτες μετακινήσεις των επιβατών σε ολόκληρο τον κόσμο:

  • Η AS Ridango (Εσθονία) παρέχει κορυφαίες λύσεις και υπηρεσίες μεταφορών.
  • Η BBPOS International Limited (Χονγκ Κονγκ) παρέχει mobile point-of-sale τεχνολογία (mPOS).
  • H Conduent Business Solutions (Γαλλία) παρέχει νέες δυνατότητες στους τομείς της επεξεργασίας, αυτοματοποίησης και ανάλυσης συναλλαγών.
  • Η Digicon (Βραζιλία) ειδικεύεται στην παροχή εξοπλισμού ελέγχου πρόσβασης (περιστρεφόμενων πυλών) και ελέγχου κυκλοφορίας, συστημάτων ελέγχου στάθμευσης (παρκόμετρων), ηλεκτρονικών ρολογιών και αυτόματων συστημάτων έκδοσης εισιτηρίων για αστικές μετακινήσεις.
  • Η FIME (Γαλλία) συνεργάζεται με παρόχους υπηρεσιών μεταφορών, προσφέροντας λειτουργικότητα στα συστήματα ελέγχου εισιτηρίων ώστε να εξασφαλίζεται η απρόσκοπτη διαδρομή των επιβατών.
  • Η Mennica Polska (Πολωνία) είναι μια από τις κορυφαίες επιχειρήσεις έκδοσης εισιτηρίων και παροχής ολοκληρωμένων λύσεων αυτόματης είσπραξης.
  • Η Paycraft (India) παρέχει ανέπαφα προϊόντα με δυνατότητα επεξεργασίας συναλλαγών με ή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Η Perto (Βραζιλία) αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες τεχνολογίας για τράπεζες και επιχειρήσεις λιανικής.
  • Η Planeta Informática (Βραζιλία) προσφέρει λύσεις για συστήματα και συσκευές ασφαλών πληρωμών με ή χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο.
  • Η Quadrac (Ιαπωνία) παρέχει server πληρωμών εξαιρετικά υψηλής ταχύτητας.
  • Η Schiedt & Bachmann (Γερμανία) παρέχει ευφυή συστήματα πληροφοριών και έκδοσης εισιτηρίων.
  • Η Spire Payments (Λουξεμβούργο) προσφέρει λύσεις υλικού και λογισμικού για σημεία πώλησης (POS).
  • H Smartran Ltd (Ηνωμένο Βασίλειο) παρέχει ευφυείς επιχειρηματικές λύσεις μέσω ανέπαφων κινητών εφαρμογών EMV και NFC.
  • Η TSystems Ltd (Ηνωμένο Βασίλειο) εκμεταλλεύεται συστήματα τεχνολογίας πληροφορικής και επικοινωνιών για πολυεθνικές επιχειρήσεις, καθώς και για δημόσιους οργανισμούς.

Το πρόγραμμα Visa Ready for Transit είναι μέρος του συνολικού προγράμματος Visa Ready το οποίο συμβάλλει στην επιτάχυνση των νέων τεχνολογιών, καθώς βοηθά λύσεις πληρωμών τρίτων να γίνονται διεθνώς αποδεκτές σε μικρό χρονικό διάστημα. Το πρόγραμμα επιτρέπει στις εταιρείες ανάπτυξης λογισμικού να εξασφαλίσουν ότι η λύση τους πληρεί τα πρότυπα και τις προδιαγραφές ασφαλείας της Visa για μια μεγάλη γκάμα λύσεων, από τις μεταφορές έως τα biometrics και το Internet of Things. Οι εταιρείες τεχνολογίας οι οποίες επιθυμούν να αποκτήσουν πιστοποίηση Visa Ready μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην ακόλουθη διεύθυνση: https://visaready.visa.com/.