Η Visa Incανακοίνωσε ότι θα συνεργαστεί με 14 νέες εταιρείες τεχνολογίας από 10 χώρες, στο πλαίσιο του προγράμματός της Visa Ready.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν εταιρείες που παρέχουν λύσεις τεχνολογίας για απρόσκοπτες μετακινήσεις με χρήση ανέπαφων πληρωμών στα μέσα μαζικής μεταφοράς διεθνώς. Το πρόγραμμα Visa Ready for Transit παρουσιάστηκε για πρώτη φορά το Νοέμβριο του 2017 με αρχικούς συνεργάτες τις εταιρείες Vix και Worldline.

Η πιστοποίηση Visa Ready επιτρέπει στις εταιρείες μεταφορών να προσφέρουν στους επιβάτες μια πιο άνετη εμπειρία με τη βοήθεια ασφαλών λύσεων.

«Παρατηρούμε ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον από τις εταιρείες μεταφορών σε όλο τον κόσμο να μάθουν πώς οι καινοτομίες στις πληρωμές μπορούν να βελτιώσουν την εμπειρία των πελατών τους,» δήλωσε ο Jason Blackhurst, Ανώτερος Αντιπρόεδρος Καινοτομίας & Στρατηγικών Συνεργασιών της Visa. «Από την έναρξη του προγράμματος Visa Ready for Transit, έχουμε καλωσορίσει 16 συνεργάτες τεχνολογίας παγκόσμιας κλάσης. Καθένας από αυτούς τους συνεργάτες είναι εξουσιοδοτημένος να συμβάλει στην επέκταση των πλεονεκτημάτων της τεχνολογίας ψηφιακών πληρωμών της Visa στις εταιρείες μεταφορών παγκοσμίως.»

Όλοι οι νέοι συνεργάτες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Visa Ready for Transit