Η Honor, η πρωτοποριακή μάρκα smartphones που θέτει τις τάσεις ανακοίνωσε τη συνεργασία της με τη fashion designer KOCHÉ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τη σεζόν Fall/Winter.

Η Honor και η KOCHÉ, που μοιράζονται το ίδιο πάθος να εμπνεύσουν τη νέα γενιά, ξεκινούν τη συνεργασία τους, δημιουργώντας μια μοναδική σύνδεση της τεχνολογίας και της μόδας. Περισσότεροι από 600 επισκέπτες από τον χώρο των ΜΜΕ, της τεχνολογίας και της μόδας παρευρέθηκαν στο afterparty του show κατά τη διάρκεια του οποίου ανακοινώθηκε η συνεργασία.

To νεανικό πνεύμα είναι η φιλοσοφία που ενώνει τα δύο brands. Η Honor είναι το κορυφαίο ebrand smartphone που απευθύνεται σε όσους παραμένουν νέοι στο πνεύμα, ενώ η KOCHÉ είναι ένα bold fashion brand που ενθαρρύνει τους νέους να είναι αυθεντικοί.

«Η Honor, ως καινοτόμο και μοντέρνο brand που αγαπά η νέα γενιά, έχει δεσμευτεί να δημιουργήσει συσκευές τελευταίας τεχνολογίας που ανταποκρίνονται στην αγάπη της νέας γενιάς για τη μόδα», δήλωσε ο Mr. George Zhao, Πρόεδρος της Honor. «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την KOCHÉ και αναμένουμε θετικά αποτελέσματα από την πρώτη συνεργασία μας με brand από τη βιομηχανία της μόδας. Οι δημιουργίες της KOCHÉ συμπληρώνουν τέλεια το εντυπωσιακό design του Honor 9 Lite. Πιστεύω ότι τα καλαίσθητα σχέδια της KOCHÉ και η προσιτές της συλλογές, θα καταστήσουν το Honor 9 Lite ως μία από τις πιο εικονικές συσκευές του 2018».

Στο πλαίσιο της συνεργασίας, η ιδρύτρια και Creative Director της KOCHÉ, Christelle Kocher, έδωσε μια συνέντευξη για το πάθος της για την τεχνολογία, τονίζοντας πώς το Honor 9 Lite της δίνει έμπνευση να δημιουργήσει.

«Έχουμε εισέλθει σε μια εποχή όπου η τεχνολογία διαμορφώνει κάθε πτυχή της ζωής μας, και η μόδα δεν αποτελεί εξαίρεση. Η τεχνολογία ενθαρρύνει τη δημιουργικότητα και έχει καταστεί καθοριστική στη διαδικασία σχεδιασμού και δημιουργίας», δήλωσε η Christelle Kocher, ιδρύτρια και creative director της KOCHÉ. «Η KOCHÉ και η Honor, πρωτοπόροι στον κλάδο τους, επαναπροσδιορίζουν τον κόσμο της τεχνολογίας και της μόδας, εμπνέοντάς τους νέους να δημιουργήσουν και να εκπληρώσουν τα όνειρά τους. Με αυτόν τον στόχο, σχεδιάσαμε έξι θεαματικές θήκες τηλεφώνου αποκλειστικά για το Honor 9 Lite».

Απευθυνόμενοι στη νέα γενιά των trendsetters, η Honor και η KOCHÉ δημιούργησαν έξι limited edition θήκες κινητού με μοναδικό σχεδιασμό. Εμπνευσμένες από την glossy πίσω όψη του Honor 9 Lite, η KOCHÉ έχει σχεδιάσει τις ανατρεπτικές θήκες αποκλειστικά για το Honor 9 Lite.

Οι έξι θήκες που διατέθηκαν αποκλειστικά για τους καλεσμένους του after party του show της KOCHÉ στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, έχουν σχεδιαστεί ειδικά για το Honor 9 Lite το οποίο διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και quad lens κάμερα. Το Honor 9 Lite με διπλές κάμερες τόσο στην πρόσοψη όσο και στην πίσω όψη, είναι ιδανικό για τους νέους που θέλουν να αποτυπώνουν τις εμπειρίες τους, χαρίζοντάς τους εκπληκτικής ποιότητας εικόνες.